Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy Bóg może uzdrowić ze wszystkiego?

Polecane posty

Gość gość

Czy to jest możliwe nawet w beznadziejnej sytuacji ?

Gość gość
bóg nie może z niczego wyleczyć to tak jakbyś spytała czy harry potter może wyczarować komuś ogon to bajka i to bajka

Gość gość
tak Bóg może zrobić wszystko ale wątpię że to zrobi

Gość gość
20:10 dlaczego? a jeśli ktoś bardzo cierpi i jest bliski samoboja?

Gość gość
Z rozumu i nadmiaru gotówki na pewno

Gość gość
Ehee

Gość martyna 33
Tak. Ja kilka lat temu miałam straszny wypadek samochodowy. Reanimowano mnie wtedy prawie godzinę. A później w szpitalu, po długiej operacji, lekarze dali mi tylko kilka procent na przeżycie. A jak przeżyję, to zostanę "roślinką". Bo miałam bardzo silne obrażenia m.in. pień mózgu był naderwany. I wprowadzono mnie w śpiączkę farmakologiczną. Mój mąż na początku bardzo się załamał, a potem zaczął się modlić, z innymi, do Pana Jezusa o moje uzdrowienie. I chociaż trwało to kilka miesięcy, bo najpierw kilka tygodni ta śpiączka. Potem byłam jakiś czas "roślinką", a na końcu nie miałam świadomości i prawą stronę ciała sparaliżowaną. A dzisiaj lekarze oficjalnie mówią, że to cud. Bo ja żyję i dobrze funkcjonuję np.chodzę :-D

Gość gość
Ja to bym lekarzy którzy twierdzą że uratował mnie cud a nie ich umiejętności omijał z daleka

Gość gość
oczywiscie ze tak a jeszcze jak bedziesz prosiła jego matke maryje by terz prosiła o uzdrowienie Kiedy w Medjugorie objawiła się pewnej nocy jako Królowa Pokoju, jedna z "widzących" powiedziała Jej: "Jest wielu chorych dzisiaj w Kościele, czy mogłabyś uzdrowić niektórych z nich?". Maryja odpowiedziała: "Nie, nie mogę uzdrawiać chorych, tylko Bóg może uzdrawiać chorych". I dodała: "Będę modlić się do mego Syna, Jezusa, by uzdrowił chorych".Widziano wtedy Matkę Bożą ze złączonymi rękoma, jak modliła się w ciszy. I w archiwum w Medjugorje są złożone świadectwa uzdrowień, które miały miejsce owej nocy za pośrednictwem Matki Bożej: uzdrowień z raka, z paraliżu. Kiedy spotkacie katolika, który powie, że Matka Boża go uzdrowiła, powiedzcie, że tak nie jest. Uzdrawia tylko Jezus, a Matka Boża wstawia się za nami. Ona nie chce zabrać chwały swemu Synowi, która się tylko Jemu należy. Musimy poprawiać nasz sposób mówienia i myślenia. Czasem bracia protestanci krytykują nas, i słusznie, ponieważ przyznajemy chwałę Maryi, która należy się tylko Jezusowi. Tym, który czyni cud, jest Jezus. Uzdrawia tylko Jezus, a Ona ma charyzmat uzdrawiania i charyzmat cudów, ponieważ przez Jej wstawiennictwo obdarowani jesteśmy łaskami i cudami.

Gość gość
Takie rzeczy o królowej Wolski... szczeźniesz w piekle diablico :D

jasne ze moze;-) ja za kazdym razem gdy mam grype - zre oplatek (czyli boga) od razu stawia na ...nogi;-) ;-) ;-)

Gość gość
nawet jak jesteś bliski samobója to ci nie pomoże, ja też jestem bliski, modle się od lat, ale on nie pomaga w żaden sposób Zresztą statystyki pokazują że rocznie samobójstwo popełnia (udane samobójstwo) 6-7tys osób, ostatnio nawet więcej ze względów ekonomicznych, ale wielu z nich jest po prostu w depresji z różnych powodów, samotność, brak miłości, nieporadność życiowa, tzw. przegrańcy, są też osoby chore. Każdy z nich za nim to zrobi strasznie cierpi i jak widać oni to jednak zrobili, Bóg im nie pomógł...

Gość gość
ja choruję na chorobę zwaną "mały kutаs" przez 10 lat się modliłem to tego ch‪uja waszego boga i nie przybyło mi nawet centymetr teraz go рiеrdоlе i nie chodzę już do jеbаnego kościoła

Gość gość
Oczywiście, że tak bo dla Boga nie ma rzeczy niemożliwych :) "Twoja wiara cię uzdrowiła"

Gość gość
Unreal Superhero Ma racje. Nie można oczekiwac cudu - czary mary i już. W modlitwie systematycznosc ma znaczenie ale najwazniesze to wiara i ufnosc. Udowodnij, że twoja wiara jest mocna. Bog nie ma rozdzki ale cudem mozesz okreslic to w jakim stopniu twoje zycie sie zmieniło, to co ci sie w nim przytrafilo, to kogo spotkalas na swojej drodze. To wszystko sie ze soba laczy w calosc kierujac cie do punktu wyznaczonego który później uznasz za cud :) Oczywiscie zaufasz Bogu. Wytrwalosc. Kiedys wydawalo mi sie ze ide taka sciezka. Zycie zmienilo sie bardzo, ale wszystko zapsulem. Obojetnosc, spadek wiary itd. Podobno własnie trzeba się modlic dużo do Maki Bożej bo to przez nia mozna zyskac najwiecek lask. Laska..kiedys bardzo dobrze rozumialem czym jest laska. Dzis to jestem wyschniety w wierze. troche zmienilem kurs i nie latwo wrocic.

Gość gość
13:18 Może się nie modlili dostatecznie?

Gość gość
Zalegalizować marihu.anę, to roś.lina którą sa.dził dla nas Chrystus Jestem głupia bo nie wierze w bajki, potrafie samodzielnie mysleć? bo mam inne poglądy niż wy . Jak nie ma Boga nie ma też szatana, nie? religię się krzewi poprzez indoktynację ludzi a najbardziej podatne na indoktrynację są dz.ieci. Klasyczna, patrial.chalna rodzina zawsze była główną ostoją indoktrynacji katolickiej i dltego kler tak broni ten model ro.dziny. Wie, że z jej zmianą na rodzinę patchworkową upadnie jego wła.dza nad dzi.ećmi wykon.ywana rękoma zindo.ktrynowanych ro.dziców.

Gość gość
Nie, Bóg ma nas w d***e. Odebrał mi bliską osobę, a druga jest nieuleczalnie chora, on ma przyjemność z zabawy naszymi granicami.

Gość gość
sprawy umysłu i samopoczucia to uzdrowi w ciągu godziny po odmówieniu 2 dziesiątek różańca . Natomiast choroby ciała to w niektóre dni roku kalendarzowego , np. 8 grudnia od 12 do 13 godziny w południe można wyprosić u Maryi wszystko o co poprosimy , ta 1 godzina jest znana od wielu lat .