Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PanWPotrzebie

Nieznam autora ani tytulu. Pomocy!

Polecane posty

Gość PanWPotrzebie

"Ciemność pełza we mnie. Chwieję się na krawędzi upadku. Dopiero kiedy uspokajam się kilka godzin później, zaczynam żałować swoich słów; przez długi czas odbijaja się one we mnie echem. Tej nocy w jakiejś mordowni biję do nieprzytomności, tylko po to, by to echo zagluszyć, by nie wyć. Chciałbym odejść od niej bez poczucia straty, bez rozpamiętywania, ale jak? Jak? Wydarzenia dnia gasna we mnie powoli, ulatuja rozterki, znikaja myśli. Zapominam o dopiero przeżytych godzinach, tygodniach, miesiacach, o tym, że znów jestem niczyj, bezpański, że nie zobacze już jej lśnienia. Że mój świat to świst bez niej, bez tej, która uczyniła mnie swoim. Czuję, jak drętwieję, jak rozpadam się na fragmenty." Bylbym bardzo wdzieczny jakbyscie poratowali. Spedzilem juz kilka dni na szukaniu i kiepsko mi idzie.

Gość gość
Tekst kojarzy Ci się z kimś sczegolnym?

Gość PanWPotrzebie
Kojarzy mi sie z wazna dla mnie osoba. Musze znac autora i tytul tej ksiazki, a jedyne co mam to ten fragment. :/

A może podałbyś nam troszkę więcej informacji, na przykład kiedy słuchałeś tej piosenki, kiedy była popularna, jaki to gatunek muzyczny, czy jest radosna czy depresyjna, nastrojowa. Mi sam tekst kojarzy się z Comą, ale nie sądzę, że to piosenka tego zespołu.