Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mysle o seksie z byla kobieta

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich, mam problem mam kobiete cudowana ciepla, dobrze nam sie uklada wszedzie..tylko poza lozkiem, no wlasnie. Jest totalna kloda, czasami mam wrazenie ze cce zeby sie juz to skonczylo, i wiem ze zaraz napiszecie ze to ja sie nie staram, praeda jest inna juz byly swiece wino pelen romantyzm dluuga gra wstepna calowalem ja piescilem wszedzie, ona nie wezmie do buzi bo nie. Tak mowi i dodaje ze nigdy tego nie robila i nie zrobi. Taka rozmowa. Ja dzialam caluje ja tam i w ogole staram sie jak moge. W lozku i w zyciu. Mowi ze mnie kocha, ze jej nie przeszkadza ze jest taki seks a nie inny ona nie oczekuje odemnie nic ttlko zebym ja kochal. Nigdy jej nie zdradzilem, ostatnio odezwala sie do mnie byla. I wtedy wszystko wrocilo, z nia mialem wsoaniaky seks, to byla kobieta ktora wieedziala co robic, zawsze przy niej chodzilem sztywny mialem ciagle na nia ochote, ona na mniw tez, to sie wie. Wiecie pozadanie takie na maksimum mozliwosci, najleoiej o kazdej porze dnia i nocy. Wszedzie. Jej glos dotyk a ja czulem sie jak w niebie, bylo cudownie, nie jeztesmy razem bo musialem wyjecac..dluga histora, nie jestesmy po prostu. Nie bykismy dlugo ze soba, ale byl to intensywny czas, oczywiscie nie chodzi tylko seks, wspaniała kobieta, godna zaufania otwarta i kobieca. Odezwala sie do mnie i wszystko wrocilo, przypomnialem soboe ten cudowby czas spedzoby przy niej. Mam dziewczyne nie chce jej ranic ale gdy sie kocham(ja dzialam) to caly czas mysle o bylej,ja z moja kobieta rozmawialem i mowilem ze oczekuej czegos wiecej co lubie co ona lubi, ze warto sie otworzyc by byli dobrze, ze potrzebuje troche wiecej. Z jej strony zero zaangazowania..jezeli chodzi o lozko. Bo w zyciu ideal. Nie wem czy uda mi sie zapomnic o bylej

Gość gość
Zmień babę, bo z tą kłodą będziesz wiecznie nieszczęśliwy. Ona po prostu niewiele z siebie daje. Zasłużyłeś na coś lepszego.

Gość gość
Ona nigdy się nie zmieni. Poczytaj sobie tematy mężów, którzy mają takie żony. Tragedia. Wieczna frustracja.

Gość gość
Ma po prostu inne preferencje niż ty. Albo to zaakceptujesz albo nie. Zawsze też możesz porozmawiać i powiedzieć, że ci to przeszkadza itd.

Gość gość
zawsze jest coś za coś i trzeba dokonywać wyborów sex jest ważny,dlatego tak tu wyją głownie panowie,jak ich kobiety nie podzielają ich zaangażowania w łóżku ale to Twoje życie,i Twoja decyzja

Gość gość
Jako maz podobnej zony powiem Ci zwyczajowe i tradycyjne spi.....aj od tej kobiety Brak spelnienia w sexie nie zrekompensuje Ci milosc a zwiekszy frustracje i te ciagle slyszenie nie w czasie sexu masakra sex jest bardzo wazny a milosc przyjdzie albo i nie ale jak pindol szczesliwy to i wlasciciel takze

Gość gość
Dla mnie jest co najmniej dziwne, dlaczego zostawiłeś tamta. Cud, miód, malina dziewczyna , a Ty poszedłeś do innej.

Gość gość
Po ślubie bedzie jeszcze gorzej, dojdzie twoja frustracja i zaczną się kłótnie i zdrada, bo nie wytrzymasz i wtedy już nie zostanie nic oprócz żalu i złości. Twój wybór, czy teraz odejdziesz, czy później bedziesz przechodził przez rozwód i a jeszcze nie daj boze dziecko. To taki typ kobiety i tego nie zmienisz,

Gość gość
Lepiej będzie gdy ja zostawisz. Seks dla mężczyzny to ważna sprawa i skoro ona Cie nie zaspokaja tak jakbyś tego chciał, to lepiej się rozstać. Z resztą już mentalnie ją zdradziłeś. Nie ma sensu tkwić w takim związku.