Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ryzyko zarażenia chłopaka rzeżączką... co robić?

Polecane posty

Gość gość

Jestem chora na rzeżączkę. Leczę się na nią od przeszło tygodnia . Wczoraj poznałam chłopaka, który pod wpływem alkoholu nalegał na zbliżenie. Poinformowałam go wówczas o chorobie, on stwierdził, że nie obchodzi go to, uprawialiśmy seks nie zabezpieczając się. Dziś chłopak zaczął mi grozić i straszyć policjom (poczytał na temat choroby na internecie) poniewaz twierdzi, że nie poinformowałam go jak groźna jest ta choroba .Próbowałam mu wtedy wytłumaczyć ale nie chciał słuchać. Twierdzi, że jak będzie chory to ja będę płacić za wszystkie koszty leczenia ponieważ prawo jest po jego stronie. Jak to jest w rzeczywistości; przecież nie zataiłam przed nim choroby i nie naraziłam go na zagrożenie celowo ?

Gość gość
no niby tak ale nie masz zadnych dowodów ze mu o tym wczesniej powiedzialas ?

Gość gość
hahahaha kurwa ja bym skisl ze smiechu jak by laska wyjebala z tekstem ze ma rzezaczke. Po pierwsze to mezczyzni tylko maja ta chorobe bo maja penisa !!

Gość gość
mało chyba chłopcze wiesz, a teraz idź już spać bo po 22

Gość gość
niestety, nie mam dowodów

Gość gość
Widac ze oboje autorko jestescie z jakiejs patologi i marginesu.

Gość gość
Z marginesu to Ty jesteś, nie podoba się to wpyad nikt cie tu nie prosil

Gość gość
Ojej prawfa w oczy kole co patolowo ;)

Gość gość
Powinnas Autorko zastosowac stal lotnicza typu 30HGSA zahartowana na 42 HRC oraz w AutoCadzie upiec chlebek bez zakwasu. Rzezaczka powinna minac jak przeminelo z wiatrem. Ale ja dzis piertole...

Gość gość
czemu się puszczasz a jak by ten chłopak miał hiv?

Gość gość
Widać ze ty i twoja rodzina jestescie z patologii skoro nie umiesz nawet po polsku pisac

Gość ten co zna temate
autorka ma bujna wyobraźnie i braki w temacie. 1. rzerzączke facet zauważy dopiero po tygodniu od stosunku 2. koszty leczenia jak przy grypie - antybiotyk + ew maść na kootasa 3. żadna policja sie tym nie zainteresuje :-D

Gość gość
Czy autorka napisała, że chłopak ma rzeżączkę? Nie! Napisała, że grozi jej- jeśli się zarazi to będzie mu musiała płacić. Czytaj dziewczyno ze zrozumieniem! A do autorki- nie martw się, to nie jest tak groźna choroba jak lekarze CI opowiadali (pewnie po to byś pamiętała na przyszłość o bezpiecznym seksie). Żadna prokuratura i policja się tym nie zainteresją, więc się nie martw i miej głowę na karku! Seks bez gumki to wielkie ryzyko. Trzymaj się

Gość gość
P A T O L O G I A