Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mrynia1981

Chora fantazja męża... co mam robić?!?

Polecane posty

Gość Mrynia1981

Wczoraj przed zaśnięciem postanowiłam porozmawiać z mężem o naszych fantazjach. Mam już dość seksu raz w tygodniu, monotonii i nudy. Niestety, dużo też pracujemy i prócz rutyny doskwiera nam brak czasu. Zapytałam męża na co ma ochotę, czego dotąd nie próbowaliśmy. Liczyłam na odpowiedź typu "kajdanki", "seks w samochodzie", czy nawet "anal". Widziałam, że chce mi to powiedzieć, ale bardzo się wstydzi. Poprosił mnie bym powiedziała wcześniej. Odpowiedziałam: "seks w naszym ogródku". Na to on, że ma ochote na 3 kąt. Byłam w szoku, ponieważ zawsze był zatwardziałym monogamistą i w poglądach i czynach. Nie chciałam robić z siebie wariatki i się obrazać, więćc spytałam- "jaka ta dziewczyna powinna być?", na co odparł- "orginalna". Pytam dalej, co on ma na myśli. Powiedział, że chciałby spróbować z kobietą z penisem. Jestem w totalnym szoku, nigdy się nie spodziewałam takiej odpowiedzi, nie śpimy dziś razem, nie mam się komu zwierzyć i nie wiem co robić..... Była któraś z Was w podobnej sytuacji? Co radzicie?

Gość gość
Wbijcie sobie wszyscy do łbów panie i panowie że niema czegoś takiego jak laska z penisem są tylko faceci z cyckami!

Gość gość
Nie wiem co ci poradzić,ale podziwiam was bardzo za szczerość i odwagę ,nie wiele małużeństw jest stać na taką szczerość w kwestii tak intymnej. ja osobiście na taki eksperyment raczej bym się nie zgodziła, to dość niesmaczne i może doprowadzić do rozbicia waszego związku bądż czujna ,może zaproponuj mu układ 2-k+1-m.

Gość gość
Sama tego chciałaś, podjęłaś temat, chciałaś znać prawdę. Teraz bądź konsekwentna i przejdź do porządku dziennego nad tym. A jeśli chcesz naprawdę renesansu w waszym małżeństwie, to pomóż mu w realizacji fantazji.

Gość gość
P.R.O.V.Ooo tyle w temacie a teraz wywnętrzniajcie się naiwniacy :)

Gość gość
Myślę, że on ma ochotę na sex z mężczyzną, tak się w związkach zdarza.

Gość gość
Jak będzie chciał to i tak spróbuję, a może już próbował i chce ponownie spróbować?

Gość gość
Twój mąż to zwykły cwel. Ja bym go zostawiła. Prędzej czy później przygr**** sobie kakiwgos chłopczyka.

Gość gość
Para ona 26 on 32 poszukują pana w wieku 27-35 lat z warszawy i okolic do trójkąta. Wiecej szczegółów oraz nasze zdjecia wyslemy na maila. zainteresowanych prosimy o wyslanie kilku fotek. Odpowiadamy tylko na wiadomosci ze zdjeciami. ma_ka18@o2.pl