Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kogo nie lubisz z Ero

Polecane posty

Gość gość
Nowy za hejtowanie innych. Udaje ze go nie ma a wali z pomarańczy. Nie lubię Kotki bo ma się za nie wiadomo kogo. Tak samo Smof jest irytujący. Frida wyśmiewna. Wilk za terroryzm Ero :-O

Gość gość
namolnych idiotek ciotek

Gość gość
Przecież te stare krowy tu mieszają ile mogą :( Napisz jakiś nick ciotek, zaraz się zalogują :D

Gość gość
10:46 ty również piszesz z pomarańczy, a zarzucasz nowemu pisanie na pomarańczowo. to tak jakby złodziej miał pretensje, ze inni kradną. Czaisz to i nie zalatuje ci to hipokryzją ? :D:D

Gość gość
Ciotki ❤️ Stare baby? Dojrzałe kobiety 30 plus :)

...generalnie to w ogóle bardzo śmiesznie wygląda kiedy pomarańczowi goście - pewnie ci sami wielokrotnie - wpisują, że nie lubią, w zasadzie pozostałe tu jeszcze niebieskie nicki :))))) ...ja tam lubię wszystkich ludzi :p ...z wieloma się nie zgadzam, ale co to ma do lubienia, mnie też nikt lubić nie musi, nie jestem zupa pomidorowa :)

Gość gość
już sobie tak nie schlebiaj nudziarzu, że cie to śmieszy bo aż cieczki dostajesz z faktu jak dużo ludzi nie przepada za tobą. Bez odbioru namolny hipokryto. :D

Gość gość
matuzalem, idź wilkowi laske robić i dupke lizać, to pozwoli c***isać w jego temacie barni łbie :D:D

hahaha kreseczka, za to za Tobą przepadają i doczekać się nie mogą Twojego powrotu, dziwi mnie więc że się po prostu nie zalogujesz :)

Po cholere? By podniecic.. Czy znienawidzić? By polechtac ego? Czy je na dno sprowadzić? Zasmucic... Proponuję strzelić z palca.. Nie w krocze.. A w łeb..autorowi😴

Gość gość
matu wszędzie widzi kreseczki...to sie nazywa psycho fan i jak widać choroba u matu postępuje :D

Gość gość
gość dziś matuzalem zero trzy 25 podobno konia walił kumplowi z pracy, więc zrobienie Wilkowi fellatio nie sprawi mu problemu :P

Gość gość
wilka za jego zarozumiałość, wydaje mu się że jest tu najmądrzejszy i wszystkich by uczył i doradzał, za wpieprzanie się między wódkę a zakąskę, pokazał to przedwczoraj gdy najpierw wygarniał ludziom że się wpieprzają mu w temat a potem się wpieprzał żałośnie w temat jak koleś chciał się umówić z oszką, rany jak ja z niego śmiałem jak on jej doradzał cały czas jak ma się z nim umówić aby było bezpiecznie

...a kto ci gościu broni wejść do Wilka na niebiesko i mu to w oczy powiedzieć jaki jest śmieszny. Ja tam mu powiedziałem że te wklejki to bzdura a poglądy na sposoby poznawania i liczenie orgazmów to jakaś paranoja ...Na pewno byłoby to bardziej skuteczne niż pisanie z pomarańczy i to za plecami :)

Gość gość
Nie lubię Wilka :(

Gość gość
na ero to Wilk - koleś jest takim betonem, że szkoda gadać, te jego prawa, nakazy, zapendy dyktatorskie, no i wciąż te same wklejki. Smof - strasznie się wywyższa, o mało sie nie zesra, że on jest zalogowany a inni piszą z orange i te jego irytujące keczupy, chciałbyć oryginalny po pomidorach Janusza, a wyszło żałośnie. i jeszcze te jego gadki z Poes kompletnie o niczym. Frida - wszędzie się wpieprza ze swoimi mundrościami, jej przekręcanie nicków czy te niby ironiczne gadki z przymrużeniem oka mają być niby śmieszne, a są żałosne. z niezalogowanych to gośc od seksu z mężem i kochankiem na raz i wspólnych badań u ginekologa

Gość gość
Janusz spier‪dalaj do biedaszybu ślunski homodziadu🖐️

Gość gość
Dusza, pajacu, robić w chu‪ja to my, ale nie nas :-D

Gość gość
lubie wszystkich. z niektorymi sie draznie jesli mnie wkurzaja. albo z innych powodow o ktorych nie zamierzam pisac ;) 🖐️

Gość gość
Wilk, Widmo i Rescator.

Gość gość
widać że głównie nielubiany jest tutaj Wilk.

Gość gość
Nie lubię Wilka, Smofa i nadętej Kotki Poes Sroes :-D

Gość gość
Kotka i Smofik tworzą tu jeden z najfajniejszych duetów. Lubię Ich poczucie humoru.

Gość gość
Duet? :-D Dwa stare dziady na obczyźnie klikajacy od rana do nocy. Nuda