Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćwweronika

Restauracja Lancelot Malbork na wesele?

Polecane posty

Gość gośćwweronika

Ktoś był w tej restauracji i może się wypowiedzieć na jej temat? Bardzo zależy mi na konkretach. Mam w planach zorganizować właśnie tam swoje wesele...

Gość Irenka13112
Słyszałam o tym miejscu. Podobno jest całkiem niezłe. My z mężem - za namową dziewczyn z http://naslubnymkobiercu.pl -zorganizowaliśmy coś za miastem. Powiem ci, że to się opłaciło. Oczywiście, zależy czego oczekujesz - my chcieliśmy czegoś nietypowego, standard odpadał. Po prostu tacy jesteśmy. A jakie miejsca jeszcze wchodzą w grę w twoim przypadku?

Gość gość
Jak na wesele, to moim zdaniem super wybór. Byłam tutaj jako gość weselny i bardzo mnie się podobało. Sala klimatyzowana, dania ciepłe, obsługa nie zabierała jedzenia po 10 minutach. Wszystko z klasą. Pokoje hotelowe w atrakcyjnej cenie, chyba promocyjnej dla gości weselnych.

Gość gość
Ładna. Widziałam lepsze, ale za taką cenę, to naprawdę okazja. Byłam z dwa razy na weselu jako gość weselny i byłam zadowolona. Fajnie. Za każdym razem mnie zaskoczyło zupełnie inaczej zaaranżowane wnętrze

Gość gość
Ceny sa takie sobie, ale za to jedzenie mega pyszne :) Przepyszny był tatar wołowy. Wszystko ciepłe, na danie nie czekałam długo. Koleżanka mówiła mi , że była tutaj na weselu i podobno było super. Ale jak naprawdę było, to nie wiem :) Nie miałam okazji być ;)

Gość gość
My zamierzamy być na Sylwestra w tym lokalu. Kumpela już zarezerowowała dla nas miejsca. Na zdjeciach prezentuje sie super, na wgląd w menu aż ślinka cieknie. Dam znać jak było :P

Gość anulkaa0
O widzę, że trochę osób szykuje się na sylwestra do tej restauracji :D My też :P Nie wiem, czy są jeszcze miejsca, a kurcze potrzebuję jeszcze dwóch miejsc... dla znajomych ;)

Gość gość
Idealny lokal na wesele moim zdaniem :) Byłam jako gość weselny i było super. Restauracja jest piękna. Dużym atutem jest jedzenie tej restauracji.

Gość gość
Może mi ktoś z was podać namiary na tą restaurację/ Najlepiej adres.

Gość gość
ul. Ceglana 9 ;) uwielbiam jedzenie z Lancelot :)

Gość Sandra363
Z własnego doświadczenia polecałabym Ci jednak karczmę zamczysko, wyprawiałam tam wesele i komunię córki. Fajna, zorganizowana grupa ludzi i smaczne jedzenie :)

Gość gość
na wesele jak najbardziej co prawda nie wiem jak to wygląda od stroy organizacyjnej, bo ja byłam tutaj jako gość weselny, ale do strony jedzenia, obsługi , to polecam

Gość paulina947
Zdecydowanie odradzam Lancelota, byłam na weselu jako gość i niezbyt mi się podobało. Swoje wesele z kolei urządziłam w karczmie zamczysko, po drugiej stronie nogatu i wszyscy goście fajnie się bawili, a jedzenie było bardzo dobre :)

Gość gość
karczma zamczysko nie ma w ogóle porównania do restauracji Lancelot no chyba, że lubisz swojsko i bezguście dla mnie restauracja Lancelot jest najlepsza w mieście nie organizowałam tam żadnego przyjęcia, ale chętnie przyjeżdżam na lunche

Gość gość
zgadzam się!!! restauracja Lancelot pokazuje klasę ,dobre jedzenie i profesjonalną obsługę kelnerską po prostu restauracja jest bezkonkurencyjna

Gość gość
super lokal :) byłam tu ostatnio na obiedzie i powiem wam, że dawno nie jadłam tak smacznie duże porcje

Gość gość
jako gość weselny mogę powiedzieć tyle : Sama chętnie zorganizuję tutaj wesele, jeśli znajdę odpowiedniego narzeczonego!

Gość gość
fajny lokal ;) naprawdę eleganckie miejsce, a na wesele jak znalazł

Gość gość
my dość długo zastanawialiśmy się nad tym lokalem, ponieważ w Malborku jest jeszcze kilka innych ciekawych restauracji jednak tutaj bardzo przekonała nas atmosfera i to potraktowano nas jako klientów!

Gość gość
restauracja godna uwagi moim zdaniem, nie dość, że pyszne jedzenie w przystępnych cenach, to jeszcze te wnętrza... no klasyka normalnie pięknie dobrane dekoracje, więc jako lokal na wesele nada się!

Gość gość
jedliście tutaj Spaghetti bolognese wykończone tarym parmezanem? no dla mnie to jeden z powodów, dla których warto tutaj przyjść duża porcja w cenie 19 zł i jest palce lizać :)

Gość gość
idealny lokal na wesele w Malborku jest wiele fajnych lokalów, ale w takim klimacie, w takiej oranżerii i z takim jedzeniem, to restauracja lancelot nikogo nie przebije uważam, że jak ktoś szuka czegoś luksusowego na wesele. to będzie z tej restauracji zadowolony

Gość gość
byłam tu jedynie na lunchu raz, może dwa, faktycznie restauracja przyciąga wzrok wygląd, wystrój ok, ale moim zdaniem za bardzo luksusowo i to może odstraszać, a przecież menu mimo wyszukania ma naprawdę niewysokie ceny na pewno tu wrócę, a jeśli chodzi o lokal na wesele to moim zdaniem strzał w 10! sama będę brała pod uwagę tą restaurację ;)

Gość gość
tu można zjeść najlepsze , powtarzam - najlepsze pierogi z kapustą i grzybami z boczkiem i cebulką ceny nie są wysokie biorąc pod uwagę ilość, porcje dań moim zdaniem naprawdę znośne a biorąc pod uwagę aranżację wnętrza i dostosowanie go do potzreb różnych gości,to też wg mnie wielki plus

Gość gość
jako gość weselny powiem - sama bym chciała mieć tu wesele *.* naprawdę :) lokal jest elegancki,do tego domowe jedzenie ale w nowoczesnym wydaniu obsługa pytała się czy niczego nie potrzebujemy czuliśmy się tu bardzo dobrze

Gość Darek

Jeśli szukacie lokalu lub pomocy w sprawie wesela to polecam zerknąć tutaj https://www.gdziewesele.pl/

Gość klaudia88

muszę przyznać, że to jedyna restauracja w Malborku godna zaufania,w  której długo nie czeka się na danie.

różnorodność i bardzo dobre ceny

dziękuję za wszystko i życzę wszystkiego dobrego

polecam!!

Gość alina87

cześć

czy wiecie może czy organizują oni Sylwestra?

Gość aga655

cześć

czy wiecie może czy organizują oni Sylwestra?

organizowali i co roku organizują 🙂

było super

dobre jedzenie, było dużo gości, więc za rok na pewno też pójdziemy