Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lubiszka

Czy ktoś z Was słyszał o kombajnie kosmetycznym?

Polecane posty

Witajcie! Kobietki powiedzcie mi czy korzystacie z takich zabiegów, jak mezoterapia czy fototerapia? Ja często uczęszczam na takie zabiegi do kosmetyczki, bo spłycić zmarszczki zredukować blizny potrądzikowe, jednak sukcesywne wizyty, choć dają efekt to rujnują mój portfel;/ Wpadł mi do głowy pomysł robienia takich zabiegów w domu i postanowiłam poczytać na temat i z tego, co wiem to można sobie zakupić takie urządzenie do mezoterapii i fototerapii, jest to tzw. kombajn kosmetyczny i urządzenie trochę kosztuje, ale warto zainwestować:) Tylko, gdzie kupić takie dobre urządzenie? Podobno najlepsze są te zagranicznych producentów?

Gość gość
Najlepiej kup sobie od razu wszystko co tylko jest możliwe. Jedzenie tez zacznij sobie produkować sama i ubrania wytwarzaj z hodowanej przez siebie bawełny. Nie pomyslałas, ze usługa kosmetyczna to nie tylko urządzenia. To przede wszystkim profesjonalna wiedza na temat skóry i kosmetyków. Ciekawe czy chodzisz do lekarza? Tam przecież nawet urządzeń nie ma tylko biurko i krzesło.

O kombajnie słyszałem ale takim na polu pracującym podczas żniw. :) A tak poważnie to nie chodzę do kosmetyczki więc nie miałem styczności z takim cudem. Osobiście jednak bym nie kupował takiego czegoś jeśli nie mam odpowiednich kwalifikacji.

Każdy słyszał o kombajnie na polu ;) autorowi posta chodziło o coś zupełnie innego. Trzeba pomóc. Bo kto pomoże jak nie my ? Na pewno warto rozejrzeć się nad ofertami na allegro. Pełno jest tego typu tzw kombajnów. Ostatnio chyba mi koleżanka opowiadała, że wygrała aukcję na portalu internetowym z pełną masą kosmetyków. Zapytałem się co to było a ona mi odpowiedziała - wygrałam kombajn kosmetyczny ! :) zamurowało mnie.

Powiem Ci szczerze, ze samemu nie da się osiągnąć taki efektów jak u kosmetyczki. Nie wiem czy to przez jakość kosmetyków przez nie stosowanych czy też przez większe umiejętności ale mi się nie udaje. Wiem to bo sama kupiłam sobie takie urządzenie jakiś czas temu na http://importmania.pl Efekty są i jak najbardziej polecam ale jednak kosmetyczka to kosmetyczka

Słyszałam ale nie mam co do tego dobrego zdania..Jeśli nie potrafi się tego używać to nie ma co liczyć na to, że będziemy mieli jakieś specjalne efekty. Musimy się udać elegancko do kosmetyczki, która to potrafi zdziałać największe cuda. Tzw. kombajny można używać ale jedynie do pracy tak w celach poprawki po solidnym makijażu. Takie to jest moje skromne zdanie