Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rada na życie.

Polecane posty

Gość gość

Nie szkoda wam życia na studia ? 5 lat. Czas płynie,jak skończysz to masz 25 jakoś,staż i czas znalezienia pracy,30 lat, robisz codziennie rano wstajesz ciężko,za 1700 zł średnio,mija 35 lat,no coż pora założyć rodzine,yyy męża:) pierw,musisz go poznać dobrze,ślub min za 2 lata średnio,potem chcesz być w ciąży, tu 38 lat np, boisz się że dziecko będzie chore,musisz przerwać pracę karierę,wyrzuca się pracodawca z roboty bo zaszłaś w ciąże.Życie bezsensu zero logiki , każdy mądry człowiek który myśli relanie to widzi. Ja znalazlam męża,sama sobie go wybrałam takiego jak chciałam jak mi pasuje,jestem zadowolona,wzieliśmy slub,potem chciałam mieć tylko jedno dziecko,zaszłam 3 miesiące po ślubie,urodziłam , wychowam,teraz ma prawie rok córka,zrobiłam w tym czasie prawo jazdy,teraz kupuję auto,poczekam aż córka dorośnie troszkę,już więcej dzieci nie chcę mieć,mam 20 lat, a mam tyle osiągnełam co kobieta lat 30. umię zalatwić wszystko na poczcie,urzędzie,potrafię poradzić sobie sama nawet bez męża,jak córka dorośnie to bedę miała z 25 lat, i wtedy mogę zacząc kariere za dobre pieniądze założyć własny biznes.Dom już mam , ale do remontu ale jest :) na swoim. Ja będę robiła biznes i jeżdziła gdzie chce w wieku 25 lat,a te kobiety co pierw zaczynają kariere potem rodzine,to w tym czasie kiedy będę się bawiła to one bedą siedziały w domu,i przebierały pieluchy.Lub niebędą mogły zajsc w ciąże bo za pózno.Oczywiście każdy żyję jak chce ale ja myśle że to jest najlepszy sposób aby być szczęśliwym.Oczywiście trzeba sobie na to zapracowac, i nie kogo czywiście nie obrażam,sory za błedy jak są ale piszę szybko.Pozdrawiam!

Gość gość
I co z tego ? i tak jestes zwykłym plebsem i krową rozrodową :D ślub, bachor, fagas tj mąż :D, praca, wakacje raz do roku... co ty osiągnęlas ? NIC jestes zwyklym plebsem tylko wmawiasz sobie, ze jestes wyjątkowa :D 🖐️ zenada

Gość gość
w ciągu 2 lat, zrobiłam tyle rzeczy,nie stoję w miejscu.przez 2 lata już mam dziecko roczne, męża 2 lata po ślubie,prawko,samochód,dom, a wy za 5 lat studia to będziecie mieli tylko papierek głupi,który i tak jest nie potrzebny,a ja za jeszcze 3 lata dodatkowe to zdarze pól domu wyremontować, i może zacząć rozkręcać swój biznes

Gość gość
nie, bo nie planuję potomstwa

Gość gość
wiesz dla mnie bogactwo to jest rodzinka a nie tylko pieniądze:) jeżeli dla kogoś dziecko to jest bachor a mąż to jest fagas to nie mamy o czym pisać:)

Gość gość
a ja mam mdłości jak słyszę słowo rodzina. tatuś i mamusia 😍

Gość gość
wyszłaś za mąż ledwo skończywszy 18 lat , podejrzewam ,ze wykształcenie masz skromne , mieszkasz w domu do remontu a twoimi osiągnięciami są córka i prawo jazdy ... rzeczywiście , imponujące :D

Gość gość
jak mogę być plebsem skoro jezdze taxi? jem co chcę nawet drogie rzeczy itd a na wakacje nie musze jezdzic bo mieszkam nad jeziorem, a ja już zwiedziłam niemcy,luxemburg,holandia,anglia,belgia

Gość gość
wykształcenie można kupić papier,zrobić jeszcze w każdym wieku, mam technik ale niepełne,kształcić się mogę i uczyć w domu,

Gość gość
Faktycznie,masz racje:) Dla was duże osiągniecie to jest tylko mieć miliony na koncie:)Macie duże wymagania,z takimi wymaganiami nigdy nie będziecie szczęsliwi.

Gość gość
umię zalatwić wszystko na poczcie,urzędzie,potrafię poradzić sobie sama nawet bez męża x x UMIEM a nie umię LOL sory, ale piszesz jakbys była lekko uposledzona, ale tu to norma

Gość gość
taty nie mam, mame mam daleko bardzo więc nam nie pomaga:) a mąż rodziców już nie ma:) sami jesteśmy

Gość gość
patrzcie , potrafi sobie poradzić bez męża na poczcie ...:D no ludzie w wykształceniem a wy potraficie ?:D a w życiu :D

Gość gość
NIE miałeś się czego mnie przyczepić to się przyczepiłeś słowa UMIĘ:) każdemu się zdarza. rozumiem jakbym pisała wszystko źle ale że jeden mały błąd to już trzeba człowieka zbesztać

Gość gość
chodzi mi o to że w w wieku 17 lat dziewczyny i chłopaki nic nie umieją załatwić jeszcze,bo nigdy tego nie robili to normalne.

Gość gość
dobra uciekam , nie chce mi się z wami prowadzić konwersacji

rad? slucham tylko najblizszych:))kolezanki i koledzy tylko dla spedzenia milego wolnego czasu:))nic wiecej:)

Gość gość
głupia babo pieniądze są twojego męża nie twoje więc nic nie osiągnęłaś tylko twój mąż i nic nie będziesz miała jak kopnie cię w dupę pewnie twój chłop jest od ciebie 20 lat starszy :D

Gość gość
wcale nie o 20 lat a o 15 a to zasadnicza różnica . A co do pieniędzy to w małżeństwie wszystko jest wspólne tak że jego pieniądze są nasze

Gość gość
:D wyszło szydło z worka ze starym dziadem siedzisz współczuję ci bo to obrzydliwe jest

Gość gość
autorka pewnie jest typową kurą domową :D

Gość gość
A co jest obrzydliwego w małżeństwie ? Jak sie pobieraliśmy prawda ,że matka gadała ,ze on trochę za dojrzały dla mnie jest ale za to wszystko mam mimo ,że mam tylko technika

Gość Cesarzowa Wei
Wybralam sama meza jakiego chcialam... To jakis sklep?:) Milosc nie wybiera, ta prawdziwa, takze nie widze powodow to takiego zadowolenia z twojej strony:)