Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kocham ją

Polecane posty

Gość gość

Hejka. mam na imię Leon. Od urodzenia znam pewną dziewczyne. dosłownie, bo urodzilismy si,e tego samego dnia:-) mieszkamy obok siebie i widujemy się codziennie. Jest moja przyjaciółką i rozmawiamy o wszystkim. Czesto chodzimy do parku lub do kina. Nawet nocowaliśmy u siebie pare razy. Niby wszystko jest exttra, ale....jest taki problem, że ja się w niej zakochałem. I tu właśnie chciałbym poiprosic o pomoc. Nie wiem, czy mam jej to mówic. Tak na prawdę, to nasze zachpowanie wygla da jakbyśmy byli już razem, ale zawsze ona zaprzecza, mówiąc, że jeteśmy najlepszymi pezyjaciółmi i że ,, Leo najdzie sobie jeszcze kogos lepszego do kochania, a ja będę zawsze mu pomagała/ preszkadza la:-) " tak mówi. Czesto smiejemy się z tego, jakby to było, gdybysmy mieli dzieci, ale ona mówi tylko,, moałyby latwiej, bo oboje mamy taką smą datę urodzenia" I właśnie. Jak jej powiedzieć, że bardzo ją kocham?!!!!! pomocy

Gość gość
ciężka sytuacja, być może jak jej to powiesz stracisz najlepszą przyjaciółkę. Ale chyba warto spróbować... Może powiedz jej to tak "niby" w żartach. Np. jak ona coś zrobi, a Ty powiedz "i za to własnie Cię kocham". Jeśli jest domyśla to zrozumie o co chodzi.

Gość gość
Czy to 24?