Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TixTom

L********gi już nie blokują forum?

Polecane posty

Gość TixTom

L********gi już nie blokują forum?

Gość TixTom
Przecież w nagrodę, pały obrabiali. To teraz pewnie obgryzając paznokcie, myślą, co tu wykombinować, bo mają ścisk do opy.

Gość gość
To nie było blokowanie dla zabawy tylko protest

Gość gość
Jaki protest?

Gość gość
protest paradoksalnie przeciwko możliwości blokowania wcześnie to umiała jedna może kilka osób które sobie blokowały tematu wybiórcze te które im nie pasowały teraz nikt nie będzie mógł ot tak sobie zablokować

Gość TixTom
Tak, tylko ten niby protest wyglądał jednak nieco inaczej, bo czytałem np że będzie blokował wybrane nicki i tu wymienił jakie, a potem szło to coraz dalej i na inne zwykłe tematy i nicki, które nie miały nic wspólnego z tymi, co wymienił.

Gość gość
przecież to nie blokowała jedna osoba tylko kilka ktoś się uwziął na kilka ników a inny na całe forum

Gość TixTom
Ale też podpowiadali jak to robić, dlatego było więcej blokujących np jeden pisze ej robie tak i tak a nie mogę zablokować, to ten od Bad Gateway odpisał podaj @ i były też różne teksty odnoszące się do całego forum z których wywnioskowałem, że z protestem nie mają nic wspólnego.

Gość gość
heh to z tym mailem to akurat o mnie:D a jakby nie było to wyszło na dobre

Gość gość
Były osoby co tym 502 protestowały przeciw wieszaniu się tematów i problemowi przeskakiwania na kolejną stronę, a były też osoby co się uwzięły na konkretne nicki. Tylko naiwniak będzie uparcie wierzył że robiła to tylko jedna osoba.

Gość gość
wychodzi na to, że nick: pravik24 i inne wulgarne nicki to projekty cafe... pff :(

Gość TixTom
A kto niby pisze o jednej osobie? było ich kilku, ale każdy miał inny w tym cel, a ten niby protest może i w tym był. Jednak złośliwości jak i zabawa też. Mnie to tam rybka, bo i tak tylko tu czasami jestem, także ja bez tego mogę się obejść.

Gość gość
ale sam przyznasz że wyszło na dobre

Gość gość
Szok! Moja wiadomość jest za długa... wreszcie naprawili:classic_cool:

Gość gość
a co CI‪OTO moonie? już chciałeś zablokować?

Gość gość
tak kielecki p**dusiu, już chciałem blokować

Gość gość
nie jestem z Kielc tylko z Wrocka, ty spedalony poj‪busie Moonie. chu‪j ci w kiszkę stolcową zje‪bie genetyczny 🖐️

Gość TixTom
Tzn jeżeli były takie osoby co sobie blokowały niewygodne tematy, to tak. Teraz przynajmniej jest równość dla wszystkich. To odp do tego czy wyszło na dobre.

Gość gość
Tzn jeżeli były takie osoby co sobie blokowały niewygodne tematy, to tak. Teraz przynajmniej jest równość dla wszystkich. To odp do tego czy wyszło na dobre. xxxx o to mi chodziło wyobraź sobie że zakładasz temat ludzie sobie piszą i nagle 502 bo trafiłeś na kogoś komu temat się nie spodobał tak się właśnie zdarzało a teraz już tego nie będzie

Gość gość
gość dziś ---właśnie. Poza tym to forum zawsze było siedliskiem trolli, podszywów oraz prowokacji i na tym polegała tutejsza zabawa, niestety znalazło się 2-3 don kichotów, jak np Moon = bezbronny prawiczek, którzy chcieli walczyć z systemem. teraz jest przynajmniej po równo i nikt niewygodnego tematu nie zablokuje.

Gość TixTom
Do gość 15:01 No to teraz wszystko jasne. Dobrze, że ich rozgryźliście z tym blokowanie sobie niewygodnych tematów. Jak pisałem jestem tutaj czasami i nie wiedziałem, że sobie tak na rękę niektórzy chcieli iść. Jak coś nie wygodnego nie po ich myśli, to blokowali. A teraz lipa. Dobra robota