Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wakacje nad morzem. proszę o pomoc

Polecane posty

Gość gość

Hej myślimy z mężem nad wczasami nad polskim morzem. Niestety dopiero teraz, ponieważ nie wiedzieliśmy czy mąż dostanie urlop. A więc możemy sami zadecydować czy urlop ma być teraz, czy we wrześniu. Może podpowiecie? Kiedy najlepiej z 2,5 letnim dzieckiem? Do jakiej miejscowości? Może macie cos stałego, pewnego? Hotel? Domek? Pensjonat? I przede wszystkim w co się ubrać na plażę? Jestem wysoka, 170cm i 66kg, więc szczupła nie jestem, mam kompleks grubych ud i brzucha.. No i nieszczęsne rozstępy. Nie przejmować się tym? Czy jednak uważać w co się ubrać?

Gość gość
jedzcie teraz, dzisiaj albo jutro poki jest ladna pogoda, potem juz bedzie tylko brzydko. polskie morze to loteria. no i dla mnie jesli polskie morze to tylko Trojmiasto.

Gość gość
załóż majtki z golfem, jak nie wiesz w co ubrać się na plażę :o

Gość gość
My jedziemy 1 września do ustki, dziecko ma 3 lata, ośrodek wczasowy albatros. Nie wiem jak tam jest, plusem jest to ze z ośrodka jest bezpośrednio zejście na plaże. Może był tam ktoś ?

Gość gość
A ja radzę najpierw obdzwonić miejsca bo obawiam się że nie będziecie mieli dużego wyboru. Dużo miejsc noclegowych jest zajętych a jak Wy chcecie na już to może być ciężko . My jedziemy w następnym tygodniu. Zamawialiśmy noclegi miesiąc wcześniej i było ciężko. Wszystko pozajmowane

Gość gość
lepiej dzwonić teraz niż jeździc cały dzień od domu do domu i czytać tabliczki "brak wolnych miejsc".my rezerwowaliśmy dużo wcześniej. A na plaże strój kąpielowy . zobaczysz ile ludzi bez kompleksów tam się pojawia. I to mi się podoba.

Gość gość
nie wiem jak w innych miejscowosciach, ale bylam z dziecmi w Jastrzebiej Gorze jakies 2tyg temu, chcieli dojechac znajomi i praktycznie nigdzie nie bylo miejsc, wiec najpierw podzwon i popytaj w osrodkach, we wrzesniu z pogoda moze byc roznie choc glownie chodzi o to by nie padalo i nie wialo jakos strasznie, ja bym radzila, ze jak znajdziecie jakies miejsce to jezdzie teraz, proponuje wydac ciut wiecej i jechac do lepszego osrodka niz po taniosci bo z dzieckiem wygodniej, no i mniejsza szansa na niekulturalne towarzystwo, co do ubierania sie-z Twoimi parametrami gruba tez nie jestes wiec ubieraj sie tak, zebys czula sie swobodnie, moze kostium i pareo?pozdrawiam i udanych wakacji

Gość gość
co wy widzicie nad tym polskim morzem?? Szkoda kasy autorko na ten syf. Lepiej i pewniej gdzieś za granicą bez tłumu pijanych ludzików. Choć jak masz problem co zabrać i jak się zorganizować to jedź nad ten bałtyk.

Jeżeli wybór padnie na Łebę to zapraszamy do Strefy bez bólu. Od 4 do 16 sierpnia można w niej poczytać ksiażki, posłuchać muzyki, przejrzeć prasę - czyli jednym słowem spędzić wakacje bez bólu. Więcej informacji na stronie: www.niemabolu.pl. Serdecznie zapraszam! Pozdrawiamy, Zespół www.niemabolu.pl