Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zdrada. na każdym kroku.

Polecane posty

Gość gość

Sytuacja najogólniej przedstawia się tak. Mam przyjaciela od kilku lat, przeszliśmy razem przez ciężkie momenty. Rok temu, gdy byłam z kimś w związku, Przyjaciel wytrzymywał moje marudzenia i ogólne bolączki kobiety, która kogoś ma.. Wspierał, doradzał, etc.. Gdy następował zmierzch mojego związku Przyjaciel byl mocno oburzony, że ja jeszcze mam cierpliwość i jakąś głupią nadzieję na coś. I że powinnam tego pana mojego ówczesnego spuścic dawno w kiblu. I w pewnym momencie Przyjaciel przestał się do mnie odzywać, bo jestem naiwna, głupia(?), że daję szansę komuś kto na to nie zasługuje. Minął pewien czas, między mną a Przyjacielem się poukładało, i wydawałoby się, że już będzie ok. Ale nie... Mój pan Przyjaciel postanowił zacząć uskuteczniać przyjaźń z moim ex ubiegłorocznym(!!!!) - uświadamiając mnie dopiero po pewnym czasie. W trakcie tego wszytskiego zdążył mi zaproponować układ "friends with benefits" - z czego nie skorzystałam i nie skorzytam, choćby nie wiem co. Mam chaos w głowie, czuję się zdradzona podwójnie. co robić?

Gość gość
smutna sytuacja :(

Gość gość
darować sobie te głupoty, tych panów i żałosne prowokacje :P

Gość gość
Chciałabym poznać wasze opinie na ten temat.

Gość gość
Ja nie bardzo rozumiem. Miałaś faceta z którym Ci się nie układało + na boku przyjaciela ktory odradzal Ci Wasz związek. A gdy tylko się rozstalas z partnerem obaj panowie się zaprzyjaznili?

Gość gość
Mniej wiecej. I moj Przyjaciel nie widzi w tym żadnego problemu i dziwi się że ja się dziwię... Cóż za sabotaż.

Gość gość
No i Przyjaciel bez podtekstów i relacji innych niż platoniczna.

Gość gość
Up up