Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zła kobieta gosc

właśnie go bede pakowac

Polecane posty

Gość Zła kobieta gosc

Dwójką m słychać dzieci w domu ja w 37 tc . Dzieci planowane. Tydz temu pierwszy raz zdążyło s ie mojemu mężowi wrócić rano ze spotkania na piwie. Awantur nie robiłam ale ze brałam się i wyszłam na cały dzień. Maz nie widział problemu ze swojego powrotu. Więc powiedziałam ze jeśli wychodzi i zdąży mu się wrócić później ma dać znać a przede wszystkim nie wracać nad ranem . Wczoraj wyszedł na grilla miał wrócić wg jego ustaleń po 2. Zapowiada się ze będzie nad ranem. Znaku nie daje. A ja od 2 n ie śpię i się denerwuje bo ma mnie w d***e. Więc za godz wstaje i go pakuje !

Gość Zła kobieta gosc
Miało być ze mamy dwójkę małych dzieci. Złość we mnie zbiera ze w ogóle się ze mną nie liczy. !!!!

Gość Zła kobieta gosc
Wrzeszczacej a gdzie ja napisałam ze Wrzeszcza łam na niego. Nie umiesz czytać nie komentuj.

Gość Zła kobieta gosc
Na dodatek ma wyłączony telefon. Co zrobię jaj zacznę rodzic? Z kim dzieci zostawię? Nie mam tu rodziny.

To widać już nawet po wypowiedziach, że jesteś histeryczką, Nikt Ci na forum nie chce odpisać, nie myśl że bez powodu a facet wyszedł nie po to, żeby siedzieć z zegarkiem w ręce.

Gość Zła kobieta gosc
Bez komentarza. Żegnam.

Gość gość
Masz racje autorko