Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Odbilo mi ze mam 18 lat i slucham Skaldów ?

Polecane posty

Gość gość

Niby nie jestem jakas dziwaczka ,ubieram sie modnie, mam chlopaka... Ale uwazam, ze ich piosenki sa super. Myslicie,zeto dziwne zebym w tak mlodym wieku sluchala takich "staroci"?:P Bo mój chłopak mi tak powiedzial, mam to w sumie gdzies i dalej slucham,ale tak sie pytam z ciekawosci

Gość gość
Te starocie maja fajne teksty i dlatego sie fajnie slucha:-) . Mlodzi tera udaja ze ang znaja i sluchaja jakiegos badziewia typu łup łup łup i g***o z tego rozumieją. Byle w beben mocno walilo:-P

Gość gość
06:23- taki utwórek co leci w radiu i mi wpadnie w ucho tez mi sie czasem spodoba, to nie jest tak, ze slucham tylko ambitnej muzyki :P Moge nawet potanczyc na iimprezie przy techno choc nie llubie takiej muzyki, ale powiedzmy planuje do klimatu niektorych klubów ALe Skaldowie sa wg nie genialni, albo Janis Joplin., Simon& Garfunkel - maja takie kultowe piosenki co mi sie podobaja Polskiego rocka lat 80-tych za to niezbyt lubie typu Lady Punk, czy Perfect niby dobre,a le nie moj gust

Gość gość
Muzyka jest ponadczasowa, śmieszne jest nie to, że ktoś sobie wybiera muzykę z jakiś lat, która mu odpowiada, ale uwiązanie wyłącznie do muzyki ze swoich czasów. To bardzo ogranicza, ale też wynika z ograniczeń w tym względzie.