Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co sadzicie o laskach, ktore startuja na miss? Czy nie jest to puste?

Polecane posty

Gość gość

Jak myslicie?

Gość Laura2777777
Puste, nawet jak mają wyształcenie. Sama jestem uważam łądna i nie mam nic przeciwko seksownym i pięknycm dziewczynom, ale to taki żałosny konkurs, gdzie decyduja która jest lepsza co jest gustem subiektywnym Poza tym są mega sztuczne- choćby najchetniej pozabijaly rywalki wiecznie maja usmiech przyklejony od ucha do ucha i mówią o jakis nierealnych postanowieniach np, że chciałyby zmienić cały świat, żeby nie było wojen, no pewnie że każdy by chcai, ale gadaja takie p*****ly na pokaz ,że uszy wiedną Nie są w ogóle naturalne z wygladu ani zachowania. Czesto nawet faceci sie smieja z takich konkursów np koledzy faceta sie śmiali ze mna" no co ty bedziemy ogladac to badziewie?" Oni lubia piekne kobiety fakt, ale to wszystko jest dla mnie przynajmniej takie groteskowe

Gość gość
Zreszta- napewno część z nich jest piękna, ale podejrzewam, że jakby części zmyć ten popisowy makijaz itd to gorzej by wyglądały, bo przeciez na takie wybory to one sa zrobione jak sie tylko da

Gość gość
puste może nie ale na pewno obrzydliwe jak te dziewczyny mogą tak to nie wiem przecież stado starych dziadów się na nie ślini i raczej wątpię że jakiemuś łabska gdzieś nie powędrują

Gość Laura2777777
Jak dla mnie takie konkursy by miały o wiele większy sens , gdyby pokazywali owszem piekne i zgrabne dziewczyny, ale nie aż tak wymalowane, nie z takimi sztucznymi pozami i usmiechami, żeby opowiadały nie o tym, że chcą uratować świat przed wojnami, ale o swoim faktycznie pasjach czy zainteresowaniach. Żeby nie były takie sztywne, troche humoru by sie przydało czy spontaniczności i żeby to telewidzowie a nie jury decydowalo z różnych krajów i by zliczali głosy

Gość Laura2777777
17:23- Czy ja wiem, tu akurat się nie zgodzę bo jak fajne laski idą plażą w bikini to starzy dziadkowie się może nie ślinią?

Gość gość
Puste w c***j