Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CO SĄDZICIE O UTRZYMANKACH CO ZYJĄ Z RODZICAMI?

Polecane posty

Gość gość

Jak wam nie wstyd miec prace i jednoczesnie mieszkać z mamusią i czekac na gotowe. Kto nie umie wziąć kredytu lub wynająć ten mniej niż zero dzisiaj jest :D

Gość gość
To o mojej córce, ale ona nie pracuje...darmozjad jeden. Jeszcze jej posprzątać i wyprać

Gość gość
Nic nie sądzę, a co mam sądzić? Widocznie tak im wygodnie, nie mój problem.

Gość gość
I znowu ten głupi temat. Interesuj się swoimi sprawami i nie wp*****laj się w życie i wybory innych.

Gość gość
A może jest bez pracy i nie ma za co wynająć mieszkania żeby się wyprowadzić i utrzymać? Hello jesteśmy w Polsce przypominam... Z resztą każdy ma swoje życie i nikt nie powinien się w to wpie***ać

Gość gość
hahaha oj odezwał sie najwiekszy nieudacznik tego forum :D ja prowadze firmę stac mnie na wszststko i to że mam swoje mieszkanie 120m2 w domu(oraz kolejne wynajmuje) a moja mama niżej takze 120 m2 wcale nie znaczy ze mieszkam na 365 dni w roku :P może 3 mce sie uzbiera :)))i mogę sie jedynei szczycic że między mną a moja mama jest wspaniała wież taka jakiej brakuje wam dłuznikom bankowym :D:D współczuje .

Gość gość
hahaha oj odezwał sie najwiekszy nieudacznik tego forum smiech.gif ja prowadze firmę stac mnie na wszststko i to że mam swoje mieszkanie 120m2 w domu(oraz kolejne wynajmuje) a moja mama niżej takze 120 m2 wcale nie znaczy ze mieszkam na 365 dni w roku jezyk.gif może 3 mce sie uzbiera usmiech.gif i mogę sie jedynei szczycic że między mną a moja mama jest wspaniała wież taka jakiej brakuje wam dłuznikom bankowym smiech.gifsmiech.gif współczuje . xxxx nie masz zadnej firmy de/bilu hahahahahah, słownik ortograficzny se kup buahahah

Gość gość
:)) ty wiesz czy ma czy nie ma ! ?:D co zazsdrośc pożera podac logo firmy ? i wpływy na konto? wspaniałe mieszkac z rodzicem , mam tylko mame i to jest cudowne tobie takze życze takich relacji

Gość gość
hahahhahahahah "udacznicy" z kredytem we frankach na całe życie - rząd wam pomoże, bo matka wygoniła z domu?? hahahahha frajerzy kredyciarze hahahahah

Gość gość
dokładnie :)))też mi chwalić sie kredytem , racja :D:D to dopiero wstyd.Ja nie musze mam nowoczesny dom i biznes :) dodatkowo faceta z milionami :P :) a to ze od czasu do czasu powmieszkuje z matką to powód do dumy! nie jestem skłócona jak wszyscy polacy z rodzicami o kasę :! :D:D