Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bóg mnie opętał i rozkazał zabijać ludzi dla waszego dobra.

Polecane posty

Gość gość

słowo boże jest świete, musze zabijać

Gość gość
oj stara modelka bez związku dziś jeśli ktoś tak mówi to tak naprawdę nie zna Stwórcy nigdy Bóg nie rozkazuje aby zabijać bliźniego x Nic nie wiesz o swoim bogu skoro tak mówisz. Poczytaj biblie a przekonasz się że wierzysz w istnienie wszechmogącego psychopatycznego mordercy nakłaniającego do mordów całych narodów wraz z niemowlętami a do tego wierzysz że ten psychol jest miłosierny i sprawiedliwy.

Gość gość
Nic na ten temat nie wesz a pyszczysz. Czytałem i stary i nowy i to nawet nie jednokrotnie bo kiedyś religie mnie interesowały. Ty natomiast musiałaś czytać bezmyślnie skoro jesteś wierząca. Zresztą zbyt mądra też być nie możesz bo ktoś kto ma choćby pobieżną wiedzę w temacie musi być matołem żeby jeszcze w te brednie wierzyć.

Gość gość
Poza tym fakt że w nowym testamencie jest o wybaczaniu i miłości nie anuluje boskich nakazów z testamentu starego. Nie zmienia to też natury samego biblijnego boga który jest skrajnie niesprawiedliwym pie/rdo/lnię/tym psychopatycznym mordercą. Jezus ani jednym słowem nie melduje że w starym testamencie tatuś sobie jaja robił i żydzi wcale nie musieli go słuchać. To ty masz braki w lekturze i jej zrozumieniu a nie ja.

Gość gość
Twój głupi bóg zabrania kalekom się do swojej osoby modlić bo dla niego to jest ujma. Ma też szczególnie zafiksowane zmiażdżone jądra i takie kalectwo razi go najbardziej. Mówi wyraźnie że ludzie kalecy do domu bożego nie mają wstępu. Pewnie tak czytałaś że nawet o tym nie wiesz. Twój bóg byłby je/bni/ętym debilem gdyby faktycznie istniał.

Gość gość
Zjadłem i jeszcze dopiszę: Bestialstwo świętej inkwizycji nie wzięło się z powietrza. Byli to co prawda sadyści ale wiernie stosujący nakazy boskie. Tego kretyna o którym ty mówisz że ,,nigdy nie nakazuje zabijać i krzywdzić''. Prawda jest wręcz odwrotna. Bóg wielokrotnie powtarza -nie będziesz miał litości... -ty pierwszy przelejesz krew... -wyniszczysz plemię... i tym podobne teksty bezrozumnego i rozszalałego w swojej wściekłości bydlaka. Dokładnie taki jest ten twój dobry miłosierny i sprawiedliwy bóg. Teraz odeślę cię do twojej świętej księgi żebyś sie dokształciła zanim znów coś głupiego napiszesz.