Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość belka trelka

NAPASTOWANIE PSYCHICZNE W PRACY RATUNKU

Polecane posty

Gość belka trelka

Pracuje na recepcji w hotelu do tego zagranica. Zdecydowalam sie odejsc bo nie moglam wytrzymac psychicznie. Jest nas 8 osob w ekipie z tym dwoch kierownikow. Rok temu pojawila sie nowa dziewczyna w ekipie ktora napoczatku byla bardzo mila i w ogole tylko po jakims czasie szybko zrobila sie arogancka i bezczelna, zaczela wszystkich obgadywac, nawet zartowac ze nas wszystkich pozwalnia, ze niedlugo obejmie stanowisko dyrektora itp i tez zarty jej byly coraz bardziej bezczelne a kierowniczka nie dosc ze nigdy jej nie zwrocila uwagi to jakby jej dawala aprobacje i sama smiala sie z jej zlosliwych zartow dotyczacych innych kolegow. A jak ktos chcial sie obronic to szefowa stawala w jej obronie mowiac: no przeciez ona tlyko zartuje! PO jakims czasie przyjeli takiego pedala jej kolege i o rany co za koszmar ten gosc - obydwoje nie przestawali obgadywac, zrobila sie bardzo zla atmosfera i a dwoje kierownikow jeszcze im sie przymilalo! koniec koncem pracuje tu taki facet od 10 lat taka troche gapa ale w sumie mily i ta dziewczyna kiedys zaproponowala nam jak bylismy wszyscy obecni zeby nie odzywac sie do tego faceta i zeby go wyeliminowac z ekipy!!! bylam zszokowana ale bardzo sie balam cokolwiek powiedziec i koniec koncem do tego biedaka nikt sie nie odzywal, sam zawsze siedzial, znerwicowany, robil coaraz bardziej wiecej pomylek i mi tylko zal bylo. I ta cala atmosfera w pracy byla coaraz bardziej nie do zniesienia, to obgadywanie, zlosliwosci ze strony tego pedala i tej dziewczyny ktorzy sobie pozwalali na coraz wiecej i wygladalo jakby to oni rzadzili firma i zdecydowalam sie odejsc. I na koniec powiedzialam temu gosciowi zeby uwazal, ze ta dziewczyna chciala zeby go wyeliminowac z ekipy powiedzialam mu bo bylo mi go zal z tym ze ten glupek polecial od razu do szefowej i powidzial ze to ja powiedzialam ze tamta chciala go wykluczyc a kierowniczka powiedziala ze JA ZLE NAPEWNO ZROZUMIALAM bo jestem obcokrajowcem i nie rozumiem jezyka!!!to wszystko jest szokujace a najgorsze ta dziewczyna sie o tym dowiedziala i teraz nastawia wszystkich przeciwko mnie a ja odchodze z pracy w ten piatek nie wiem jak ja to wytrzymam do teog mam rozmowe z kierowniczka ktora juz rzucila mi pogrozki. jak mam to wszystko przetrwac prosze pomozcie !

Gość gość
prosze niech mi ktos cos poradzi

Gość gość
dobrze ze odchodzisz z tego syfu

Gość belka trelka
tak ale mam jeszcze rozmowe z kierowniczka boje sie co ona mi powie ze jeszcze mi uprzyksza zycie zanim stamtad odejde i wypisza zla opinie!

Gość belka trelka
hop hop