Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Golf 2 to najlepsze auto, dobre i tanie, części łatwo dostępne

Polecane posty

Gość gość

i w dodatku jest już klasykiem :P

Gość gość
no chyba w twoich marzeniach najlepsze .. Pali duzo jak na takie niewielkie auto , miejsca w srodku mało , bagaznik mały zero bezpieczenstwa przy zderzeniu . Strefa zgniotu konczy sie na silinikku .. golf 2 to jest takie tico , tylko odrobine wieksze .. ale auto moze było 20 lat temu w miare dobre . Ale w dzisiejszych czasach nie spełnia żadnych standardów jakości

Gość gość
ale z aut z lat 80 jest najczęściej spotykane, w sumie to już ostatnie tak stare auto które nadal jest często uzywane na codzień przez ludzi, to o czymś świadczy :P

Gość gość
"Strefa zgniotu konczy sie na silinikku .."i co, to źle?:classic_cool:

Gość gość
swiadczy o biedzie

Gość gość
Lepszy golf 2 nuż autobusem kisnac. I bieda, czy nie bieda, dobry samochód. Wole jeździć nim póki jest dobry i uzbierać później na porządny auto niż kupować kolejny samochód starszy niż 10 lat. Niedługo będzie wart więcej, patrzcie chociaż na golfa 1 i ceny na allegro! ;F

Gość gość
też tak myślę, ale jakby miał już kupować golfa to nowszego, trójkę albo czwórkę, po co takie stare kupować, nowe i tak się zestarzeją/. W AutoOrder widziałem golfy i passaty w dobrych cenach, sprowadzane z Niemiec, firma sprawdza auta przed sprzedażą pod kątem wypadkowości, czyli sprawdzają grubość lakieru, no i autentyczność przebiegu, z VW jest dużó prościej to sprawdzić.

Gość gość
Ostatnio tez kupilem golfa po taniosci ale troche czesci trzeba było wymienic. W http://www.pmix.pl/ wszystko mi powymieniali i odpicowali tak auto, ze jest jak nowe.

Gość gość
na wsi takich dużo , ale w mieście to troche obciach tym jezdzić.

Gość gość
A gdzie zamawiasz te części?

Gość gość
Ja także posiadam golfa i jestem z niego zadowolony. Części faktycznie są tanie i łatwo dostępne. Zazwyczaj gdy coś mi się zepsuję, jeżdżę po części do atu skupu www.metland.suwalki.pl.

Gość gość
Też zgodzę się z tym, że golfy to tanie i solidne samochody. Ja posiadam nowszy model i także jestem z niego zadowolona. Części najczęściej zamawiam z www.merc-jaworowscy.pl.