Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie prezerwatywy kupować?

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie dotyczące prezerwatyw. Jaki są najlepsze i gdzie je kupować, ostatnio kupowałem te zwykłe w kiosku z gołą Panią na opakowaniu z tymi gumami to tak jak jedzenie cukierka przez papierek. Znacie jakieś porządne i przede wszystkim gdzie je kupować i jaka jest ich cena z ciekawości pytam, bo tamte z kiosku to koszt około 4 zł za 3 sztuki w opakowaniu.

Gość gość
Odświeżam.

Gość gość
w każdej gumie seks jest jak lizanie loda przez szybę, nieważne czy kupiłeś ją w kiosku, w aptece czy na alegro. Nie daj się też nabierać na jakieś super ultra cienkie, których podobno nie czuć, że ma się na sobie prezerwatywę. Zawsze czuć.

Gość gość
Nie rodzaj prezerwatywy lecz jej założenie powoduje że pęka! !!!Nigdy nie na suchego członka ani za bardzo mokrego bo się z sunie.Nam właśnie podczas badania cipki powiedział że tylko prezerwatywa i kalendarzyk nie szkodzi zdrowiu.Nam bo przy Każdym badaniu cipki i porodach jest Mąż.

Gość gość
są też małe rozmiary wystarczy zapytać :classic_cool: Ja powiem tak, kup czasem smakowe :P.

Gość gość
Nie rodzaj prezerwatywy lecz jej założenie powoduje że pęka! !!!Nigdy nie na suchego członka ani za bardzo mokrego bo się z sunie.Nam właśnie podczas badania cipki powiedział że tylko prezerwatywa i kalendarzyk nie szkodzi zdrowiu.Nam bo przy Każdym badaniu cipki i porodach jest Mąż.