Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jakatakaja

Wazektomia

Polecane posty

Gość Jakatakaja

Hej dziewczyny. Mam pytanie do pań, których mężowie/partnerzy są po tym zabiegu. Otóż my z mężem mamy juz 2 wspanialych dzieci i zastanawiamy się nad tym zabiegiem. Nie chcemy więcej dzieci, ale obawiamy się skutków ubocznych zabiegu. Czy ktoś może się podzielić doświadczeniami? Bardzo proszę :-)

Gość gość
Jak chcesz mieć chłopa w domu to go nie wysyłaj na zabieg.Po zabiegu powstanie Czarnobyl.

Gość gość
Może coś więcej...

mój kolega jest po zabiegu. Żadnych powikłań niema, w każdej chwili można ponoć złączyc spowrotem przewody. Co jakiś czas (kilka lat) trzeba sprawdzac czy sie nie zrosło.

Ja właśnie wykonałem taki zabieg. Była to wspólna decyzja moja i zony. Jeszcze 8-12 tygodni i będziemy mogli się cieszyć swobodnym seksem. Zabieg wykonywałem w Krakowie u dra Siwika. Jak ktoś ma jakieś pytania mogę odpowiedzieć tyle ile będę umiał. Mam tez kupon obniżający wartość zabiegu o 200 zł, wiec jak coś to.... :) Mój mail: blazeinho@interia.pl

Gość WygodnaMariola
Hej! Wazektomia to bardzo skuteczny zabieg, mój mąż też go wykonał i jesteśmy teraz zadowoleni z życia seksualnego. Mamy już czwórkę dużych dzieci, nie planujemy więcej a ja nie mogę mieć tabletek anty bo mam zakrzepicę. Polecam przeczytać ten artykuł: https://zdrowie.trojmiasto.pl/Antykoncepcja-to-nie-tylko-babska-sprawa-Czym-jest-wazektomia-i-jakie-niesie-ryzyko-n123715.html

Gość Aneta

Mój mąz robil sobie wazektomię i nie zauwazylam zeby cos na tym stracil - wręcz przeciwnie, zrobilo sie nam o wiele przyjemniej :) Sam zabieg trwał podobno bardzo krótko i mąz podobno nawet sie rozgadał mocno z doktorem. Także jakby ktoś chciał sie zdecydować (a moim zdaniem warto i nie dajmy sobie wciskać lamentu konserwatystów) to od siebie polecamy całym sercem doktora Jerzego Michajłowskiego w Gdańsku.