Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Boterazsieuda1991

Majowe mamy 2016

Polecane posty

Gość gość321
Bereda11 i Gracjana,udalo sie???ja 2gi cykl staran,mam 33l:-(..czekam na sobote..wtedy sie okaze,ale nie czuje nic..:-(

Gość gość
Halooo?dziewczyny,jestescie???

Gość bereda11
hej dziewczyny ..udalo sie test wyszedl pozytywnie ...mam 36 lat i pierwsze dziecko...super

Gość bereda11
gosc321 powodzenia i cierpliwego czekania na sobote chociaz wiem ze bedzie ciezko :-)

Gość bereda11
i nie przejmuj sie gosc321 ja tez jeszcze nic nie czuje

Gość gość89
Hej :) witam wszystkie majowe mamusie. Ja mam termin na 1 maja :) w domku 9 miesięczny synek. Baaardzo się ciesze z dzidziusia, ale też jestem przerażona czy dam sobie rade z dwójką :)

Gość gość89
Dodam jeszcze, że o pierwsze dziecko staraliśmy się 2 lata, drugie wyszło za dosłownie pierwszym razem :)

Gość gość321
Dziekuje za odp i mile slowo:-)i GRATULUJE!ze tak szybko sie udalo,to super!!i naprawde nic nie czujesz jeszcze?tzn.zadnych objawow?a mialas plamienie implantacyjne?Ja jak pisalam mam 33lata,to tez bylaby pierwsza moja ciaza..Pozdrawiam serdecznie:-)

Gość gość321
Aa zapomnialam moja wiadomosc skierowana do bereda11:-)gratulacje:-)

Gość gość321
Gosc89 rowniez gratuluje:-)na pewno sobie dasz rade:-)a bedzie mala roznica wieku miedzy dziecmi:-)to tez plus:-).Pozdrawiam:-).Tak masz racje bereda11,czekam z niecierpliwoscia na sobote..cykle mam regularne,co 26dni,u ginekologa bylam w styczniu,powiedziala,ze wszystko jest ok i moge sie starac..

Gość bereda11
gosc 321 jutro juz sobota trzymam kciuki i glowa do gory bedzie dobrze

Gość bereda11
ja nie mam jeszcze zadnych objawow , tylko piersi powiekszone ...no ale to dopiero 4 dni bez okresu

Gość gość
Witajcie kochane. Dziś dowiedziałam się, że być może jestem w ciąży. Beta hcg wyszła 155 w 27 dc. Czy myślicie, że to dużo czy mało? Nie dowierzałam, że to może więc powtórzyłam dziś badanie i jutro będę miała wyniki. Ile tak średnio powinno wynosić? Jestem szczęśliwa i zarazem pełna obaw. Staramy się już jakiś czas z mężem. Dziś lekarz powiedział, żebym się nie przejmowała tylko cierpliwie czekała na wizytę 22 września bo wcześniej jest bez sensu. Jeszcze nic nie będzie widać. A ja już bym chciała wiedzieć, że nasze maleństwo jest we mnie :-)

Gość gość
Dodam że mój mąż ma małe prącie ale dzielnie nim wymiata,jak już jest we mnie to zdaje mi się jakby mi tam mucha wpadła ale udaje orgazm jakbym siedziała na murzynie :-D

Gość gość
A ja dodam, że kimkolwiek jesteś Ty z postu na górze... Nie powinno Cię tu być i udawać kogoś i podszywac się. Bardzo to niekulturalne. A te " dopowiedzenia" zostaw dla siebie malolatko

Gość gość
hej dziewczyny! my z mężem też zaczęliśmy się starać o następnego maluszka i mam nadzieję, że za pierwszym razem się uda tak jak przy pierwszym. gratulacja dziewczyny@ ;-)

Gość gość321
Witajcie Dziewczyny,Bereda dziekuje za pamiec i kciuki poki co nie ma..czekam dalej..narazie nie robie testu..moze to stres,moze co innego..ale sa nadzieje:-):-)!Nadal czuje sie normalnie:-)tzn.dobrze,pozdrawiam milego weekendu:-)

Gość gość321
Chyba za wczesnie sie cieszylam..:-(bo znowu brazowe plamki mam:-(wiec okres sie zbliza :-(:-(a mialam nadzieje,ze sie udalo;-(;-(

Gość gość
hej dziewczyny my też się staramy o dzidziusia.od lipca do końca sierpnia nie miałam okresu, test był pozytywny beta hcg też pozytywne, lekarz mówił że to wczesna ciąża bo mała plamka była, 28 sierpnia dostałam plamienia wystraszylam się pojechałam do lekarza beta już spadlo a ja dostałam okres nastąpiło samoistne poronienie tzw ciąża biochemiczna płakałam strasznie, teraz za 2 tygodnie mam ślub i zaczniemy się starać. z chwilą dostania okresu wszystkie moje wczesne objawy zniknely. teraz jestem ciekawa kiedy dostanę następny okres. dziewczyny nie wiecie czy od tamtego okresu od razu po 27 dniach dostanę czy nie wiadomo czy będzie regularnie?

Gość bereda11
gosc 321 , spokojnie , moze to tylko plamienie implantacyjne ...informuj na biezaco nas

Gość bereda11
gosc321 no i ? co sie dzieje u Ciebie ?

Gość gość
dziewczyny gratuluje, ja nadal czekam @ powinnam dostać za 4 dni mam nadzieje, że nie przyjdzie,choć trochę się martwię bo już od pt mam takie bóle jak na @

Gość bereda11
gosc ja tez mialam takie bole 5 dni przed @ a dwa dni pozniej myslalam ze dostalam wczesniej okres bo caly dzien mnie bolal brzuch jak na okres a tu nic , 5 dni po i nic :-)

ja wczoraj nie wytrzymałam i popołudniu zrobiłam test oczywiście negatywny brzuch nadal boli, czekam dalej

Nam się chyba udalo ... jeszcze w tym tygodniu idziemy na USG mam nadzieje ze lekarz nie będzie mi kazal czekać ... objawy mam pierwszy to brak okresu od 5dni bóle podbrzusza i wrażliwe piersi :) bardo się ciesze to moja pierwsza ciąża :) oczywiście bym zapomniala... trzy testy pozytywne. Po zrobieniu jededen dzień po tym jak mialam mieć okres to od razu pokazala się czerwona ladnie widoczna kreska :)