Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poulroko kangur

Dziewczyny boję się podchodzić do was kobiet

Polecane posty

Gość Poulroko kangur

No po prostu katastrofa wczoraj będac w klubie przewróciłem się kiedy chciałem po prostu zagadać powiedzieć cześć jak ci mija wieczór i po prostu potknąłem się zaliczając taboret przy barze gdzie siedziała,brudząc jej spodnie czułem się jak kretyn opierdzieliła mnie,że jestem idiotą (matko jaka ona była piękna i jak pachniała ehh za wysoka liga jak dla mnie pewnie miała już kogoś)i poszła z koleżanką z resztą ona tez była piękna hot girls. Najgorsze jest to,że przymierzałem się do niej naprawdę długo a kiedy miałem podejść po prostu bum nadeszła katastrofa jak zawsze z resztą. Ja zachowuję się przy kobietach dziewczynach nie wiem czy kojarzyćie taką bajkę rokko inny świat czy jakoś tak o kangurze i ja właśnie taki jestem taki miły chłopak nie wadzący nikomu, który trzęsie gaciami na widok dziewczyny kobiety Czy macie dla mnie jakąś radę?

Gość gość
Widocznie to juz koniec relacji twoich relacji z kobietami. Przyjmij to z godnoscia i ćwicz mięśnie dłoni.

Gość Poulrokko kangur
Z tyłu głowy chodzi mi właśnie taka myśl tzn mięśnie dłoni,ale może bardziej konstruktywny komentarz było by mi miło

Gość Poulrokko kangur
Czy ktos coś ma jeszcze do dodania

ja mam, piekne z wygladu dziewczyny nie maja nic poza tym. gdybys zamkna ja w szafie i rozmawiajac z nia jej niewidzial, najczesciej dosc szybko powiedzialbys - boshe co za idiotka... :) sorki laski, taka prawda,nie macie zadnych zainteresowan, a wasze najczestsze zajecia poza domowe to kosmetologia w wydaniu na studiach i w galeriach... :D:P

Gość gość
Ok ciąg ne dalej temat czy ktoś coś jeszcze powie??

:D Dokładnie, dużo lasek po dyskotekach jak patrze to takie tępe strzały, działają instynktownie jak zwierzęta. Jak pokażesz sie nie z tej strony co trzeba to mają cie gdzieś a jak wiesz jak je traktować to kisiel w majtach mają. Często jak jakieś dziewczyny mnie widzą to sie potykają jak piszesz, jedna sie na mnie gapiła w piątek uśmiechała i yep dyńką przywaliła o poręcz :D

Gość Poulrokko kangur
Brunetos czyli masz powadzenie u kobiet dziewczyn gratuluje, ajk si ę zachowujesz kiedy np podchodzisz do np fajnej laski??

Gość Poulrokko kangur
jeszcze raz spróbuje dziewczyny jakieś rady

Gość gość
Kluby nie są dobrym miejscem do poznawania kobiet. Zapisz się na kurs tańca:niekoniecznie tam poznasz dziewczynę, ale np. laskę, która cię z kimś zapozna. Ogólnie się ogarniesz

Gość Poulrokko kangur
Ok tylko jak to ogarnąć tzn spięcie przed kobietą nie wiem jak to wyjaśnić po prostu się trzęsę i dochodzi do katastrof w stylu wylane piwo na spodnie tej dziewczyny matko jaka to była laska za wysoka liga jak dla mnie,ale dziękuje za radę

Gość gość
Małpkę wypij, spięcia nie będzie

Gość Poulrokko kangur
Obawiam się,że mogę spompować się w gacie,ale dzięki za poradę. Ta laska była gorąca za wysokie progi dla mnie.