Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

16 lat z 25 latkiem

Polecane posty

Gość gość

Mam 16 lat i sporo moich rówiśnic prowadza się ze starszymi. Czy wszystkie w tym wieku wolałyście starszych?.. Tak głupio się czuję przez to. Ja nie mogę się spotykać np. ze studentką, chociaż jestem przystojny, to niesprawiedliwe. Wszystkie dziewczyny w moim wieku tak mają czy tylko niektóre?

Gość gość
Nie wiem, ale dorosły koleś, który grzeje się na szesnastki nie jest do końca normalny.

Gość gość
może tylko ci się wydaje, że jesteś przystojny :)

Gość gość
Znam przystojniejszych, ale jakoś dużo dziewczyn ma pusto w głowie, zadają się głównie ze starszymi,a potem mają dzieciaka. Chcę tylko wiedzieć czy tylko niektóre tak mają czy większość.

Gość gość
dużo dziewczyn ma pusto w głowie, zadają się głównie ze starszymi xx Kobiety lubią starszych facetów bo są dojrzalsi. Ty np nie jesteś dojrzały bo uważasz że wybieranie starszego to głupota.

Gość gość
Nie twierdzę tak. Samo w sobie to nie głupota, ale lecieć na prawo jazdy czy hajs czy się dowartościowywać tym, że jest starszy i jeszcze mieć bachora to jest głupota. Tacy co mają 25 lat i uganiają się za gówniarami i spędzają dużo czasu chlając w klubach, robią małolacie dziecko chyba nie są dojrzali?

Gość gość
A o czym ty, chłystku, miałbyś rozmawiać ze studentką?

Gość gość
Tak samo możesz się spytać o czym gówniara może rozma Jawiać ze studentem.

Gość gość
a co to znaczy "nie mogę umawiać się ze studentką"? możesz, tylko raczej mało która będzie chciała robić sobie wstyd i umawiać się ze smarkaczem. a jeśli chodzi o młode dziewczyny, one liczą na to, że starsi faceci są dojrzalsi, a oni liczą na to, że młode są łatwiejsze :)

Gość gość
Zobacz:jak będziesz miał 25 lat, będziesz mieć zajęcie

Gość gość
Jak bedziesz mial 25 to sam bedziesz wolal 16 zazdrosniku

Gość gość
ALe np. jak wtej chwili zacznę sie z jakąś spotykać i wszystko będzie spoko to czy ona może zerwać kontakt tak nagle, bo poznała starszego czy jak jest mną zainteresowana to powinna być lojalna?

Gość gość
nie będzi lojalna :P

Gość gość
18:51 - ale głupi pytanie. każdy jest inny, nie przewidzimy ci, jak zachowa się jakaś hipotetyczna dziewczyna.

Gość gość
chłopie tak to już jest. Jak ja miałem 16 lat to rówieśnice mnie nie chciały a teraz mam 26 lat i jestem w związku z 15latką. Kobiety lecą na starszych musisz się do tego przyzwyczaić. Ja też byłem kiedyś zły, że nie chcą mnie tylko jakiegoś studenciaka albo gościa po 30 ale teraz sam latam z młodymi dziewczynami i jest super. Zajmij się sobą, baw się, na dziewczyny przyjdzie czas potem.

Gość gość
Ok. to gdzie się umawiać z dziewczynami jak mieszkam w małej miejscowości? Jakie urządzić dodatkowe atrakcje aby nie było nudno? Czy dzwonić jak chcę się umówić czy ustalać datę i miejsce twarzą w twarz?

Gość gość
Powiem ci dzieciaku tak. Odkladaj kazdy hajs jaki ci wpadnie w rece NIE WYDAWAJ! Przyda ci sie na 16 gdy sam bedziesz mial 25 lat.

Gość gość
Obyś k***a trollował z tą piętnastką. Toć to dziecko jeszcze.

Gość gość
Na razie to na prawo jazdy zbieram :-) Z laskami daje sobie na razie spokój chya, że jakaś sama pokaże, że jest zainteresowana to spróbuję się spotkać, nie zamierzam nic wydawać, a nabiorę doświadczenia.

Gość gość
Lepiej dzieciaku nie kombinuj, bo po co ci bachor?

Gość gość
gość dziś Obyś k***a trollował z tą piętnastką. Toć to dziecko jeszcze. x Takie dziecko a bardziej doświadczone ode mnie. Dla mnie to pierwsza dziewczyna a ja jestem jej 3 chłopakiem. W tym wypadku dziecko to bardziej ja niż ona.