Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pozwoliłem odejść kobiecie która mnie kochała

Polecane posty

Gość gość

kretyn ze mnie i wiem, że tego nie naprawię. To było 3 lata temu ale dopiero teraz widzę co zrobiłem. Miałem cudowną kobietę, piękną, inteligentną, ambitną i dobrą. Jak ten debil tego nie doceniłem. Myślałem o byłej, która mnie zdradziła i na niej wyładowywałem złe emocje. Pamiętam jak raz zasypiała kiedy oglądaliśmy film. Nagadałem jej wtedy, że mogła się wyspać a nie odstawiać cyrków itd. Teraz widzę jej twarz i to mnie prześladuje- jak było jej przykro a nic nie powiedziała. Teraz doceniam, że była zmęczona bo chciała dbać.... o mnie. Teraz to do mnie dotarło, że wolała sprzątać do późna, piec ciasto żeby mnie zrobić przyjemność a ja tego nie widziałem. Najgorsze jest to, że kiedy odchodziła nawtykałem jej i zwyzywałem. Wiem, że nie mam już powrotu a chciałbym ją chociaż zobaczyć

Gość m ądralIa
:o to ją przeproś głupolu

Gość gość
nie wiem czy ona nawet będzie chciała po tym wszystkim mnie wysłuchać ..

Gość gość
tak jestes kretynem, iq na poziomie ameby

Gość gość
bo trzeba mieć deko pokory wobec życia a nie butnie szafować uczuciami jak się spotyka fajną osobę,to trzeba zadbać o taki związek nic samo się nie zrobi

Gość gość
co sobie wyobrażaleś, ze będziesz jezdzić po niej w nieskończonosć, a ona będzie to dzielnie znosić. Dobrze Ci tak s*******u! Dla takich jak ty , nie ma litosci wyzywałeś sie na niczego winnej kobiecie, ktoś na Tobie powinien sie wyzć j****y padalcu giń!

Gość gośćA
Czy poznałeś ją w pracy Ok 4lata temu?

Gość gość
dobra ale może bez nerwów co? nie, nie poznaliśmy się w pracy

Gość gość
chłopaku, jako facet napiszę Ci: napisz do niej list. Odręczny. Przeproś, kajaj się, napisz wszystko, włącznie z historią swojej eks. Delikatnie daj furtkę na spotkanie. Być może jest z kimś, ale przynajmniej Tobie będzie lżej, zrzucisz to z siebie. Zrobiłem kiedyś podobnie! Też wykorzystałem dziewczynę jako plaster i odeszła! Skrzywdziłem!

Gość gość
Ja tez nie moge zapomniec o bylym chlopaku...piotrek g....

Gość gość
22:58. bardzo ładnie;) nie wiem co by musiał ktoś mi zrobić żebym tak zareagował :O a ty go nawet nie znasz:D:D

Gość gość
Mój mąż traktuje mnie dokładnie tak samo jak ty swoją dziewczynę i tez coraz częściej myślę o rozstaniu

Gość gość
Piotrek gorny kocham cie

Gość gość
Piotrek gorny kocham cie