Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ogólno polska akcja trzymajmy dziewictwo aż do ślubu :)

Polecane posty

Gość gość

Jak przekazał Bóg

Gość gość
Niech się bóg ze swoim dziewictwem pie/rdo/li.

Gość gość
Przysięgam, ucięłabym ci fiuta.

Gość gość
Slownik se kup, moze do slubu sie troche douczysz....

Gość gość
Komu byś ucięła? Autorowi czy temu bogu co się sam walić nie chce i innym żałuje?

Gość gość
Autorowi, oczywiście. Jego obsesja na punkcie modeli, dziewictwa i tatuaży naprawdę mnie wkłerwia.

Gość gość
tematy tatuaży modeli nie należą do mnie

Gość gość
Ja bym za sam fanatyzm religijny łeb ucinał bez pytania o wszelkie inne przewinienia ;) Potwornie nie trawię tego religijnego debilizmu.

Gość gość
Oczywiście, że nie. Tematy o modelach i tatuażach pojawiają się z tą samą częstotliwością i w tych samych godzinach, co tematy o twoim fanatyzmie dziewictwa. Od kilku miesięcy. To na pewno przypadek :)

Gość gość
To jest kupowanie kota w worku.Ja miałam przed ślubem lecz jesteśmy bardzo szczęśliwi bo mąż prawiczek ja dziewica nie ma byłych. A co do seksu po ślubie a idziemy i rozbiera my się przed całkiem Obcym facetem ginekologiem i jest ok.Wiec jest to utopia. Co Prawda jesteśmy cywilizowani z mężem dlatego przy Każdym badaniu ginekologiczny cipki jest obok mnie mąż wspierał porody.Intymnosc to ja i mąż nie ja i obcy facet ginekolog mamy Prawo do obecności męża przy badaniu i zabiegu nawet w szpitalu ust 2008r art 21prawo pacjenta i to pacjent decyduje o obecności osoby bliskiej nie zboczy lekarzbo tacy tylko wypraszaja osobę bliską.

Gość gość
Dodatkowo w każdym temacie o modelach, tatuażach i dziewicach (o których właściwie wyrażasz się, jakby były krowami na targu) stosujesz te same triki erystyczne.

Zupełnie nie wiem, dlaczego ci, którzy nie wyznają takich a nie innych zasad, wcinają się do innych. Przecież każdy samemu dysponuje swoim ciałem. Jeden chce przed ślubem, drugi po, jeden jest homo a drugi hetero, i niech każdy robi tak jak chce, na pewno jest spora grupa, którzy marzą o "małżonku na wyłączność" i ok.

Gość gość
a ja bym zaklejał miejsce intymne kobiety żeby trzymała cnote do ślubu

Gość gość
autor ma fetysz dziewidztwo ginekolog i zanudza wszystkich do okola

Gość gość
troffik, autor tego topiku wyzywa kobiety, które miały więcej niż jednego partnera od szmat.

Gość gość
To na pewno jakaś katolicka akcja. Chcecie zwiększyć i tak wysoki procent rozwodów?

Gość gość
żadna katolicka akcja. jeden dzieciak się uwziął i zakłada te tematy codziennie, usiłując przeforsować swój światopogląd

Gość gość
a ja nie chce brać ślubu, i co? mam do końca życia być dziewicą? mowy nie ma

Gość gość
duża wiekszość w latach traciła cnote właśnie po ślubie? znaczna mniejsza liczba rozwodów w tam tym okresie i dalej? zobacze sobie ile jest właśnie rozwodów wśród młodych par?

Gość gość
*w latach 80

Gość gość
w latach 80 była komuna. ludzie nie mieli za bardzo forsy na rozwody, a poza tym ważniejsza była walka z rządem

Gość gość
rozwody są spowodowane tym, że mezczyzni ktorzy sypiali z wieloma kobietami dalej to beda robić mimo zwiazku beda dalej zdradzać! łatwy dostęp do seksu, łatwowierność kobiet które myślą, że mezczyzna sie zmieni i bedzie ja dalej kochał

Gość gość enigmatyczny
gość dziś w latach 80 była komuna. ludzie nie mieli za bardzo forsy na rozwody, a poza tym ważniejsza była walka z rządem :D Tyle wiesz, co zjesz. W latach 80 rozwód, był już czymś zwykłym, ale nie powszechnym i nie chodziło o pieniądze na sąd i adwokata, bo ludzie gdy naprawdę chcieli to się rozwodzili i wcale nie sami bogacze, co jeździli Mirafiori :D Po prostu, rozwód to jeszcze był dla ludzi problem, świadectwo porażki, nie tylko wymiarze religijnym, ale po prostu osobistym.

Gość gość
mniej było rozwodów bo nie było takiej rozpusty jak teraz :)

Gość gość
gość enigmatyczny dziś No i radio oraz telewizja. Żadnych informacji tylko ocet i propaganda:classic_cool:Współczuję ludziom którzy żyli w tych czasach, jeszcze mocniej jeleniom którzy uwierzyli w Wałęsę.:D