Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kraina

Chłopak mnie uderzył w twarz...

Polecane posty

Gość Kraina

Sytuacja była taka że mieliśmy dobrze humory, zaczepiłam go laskoczac po zebrach wiedząc że jest taki iż mi odda tym samym. Tak więc trochę się pozaczepialismy coby nudno nie było, ale on przesadził szczypiac mnie w krocze, ja uderzyłam go W twarz, właściwie to klepnelam byłam wściekła bo to bolało... A on od razu mi oddał , również w twaRz, dwa razy mocniej. Zrobiło mi się cholernie przykro, odwróciłam się na bok, poczułam się jak jakąś szmata, nikt ważny. Nie odżywalam się. On zarzucił mi że się znowu focham O byle co. Odwróciłam się, wyjaśniłam że uderzył mnie, że nie powinien tego robić swojej dziewczynie, że to bolało, że poczułam się źle itd itd. Co usłyszałam od niego? "Nie masz do siebie dystansu! żartowalismy, było miło a Ty jak zawsze musiałas się do czegoś przyczepic!" Powiedziałam że mnie uderzył, poniżyl mnie... A ten że "jak Bóg Kubie tak Kuba Bogu ". wyszłam. Nie wiem co o tym myśleć... kto miał rację? Ja twierdzac że kobiet pod wszelkim pozorem nie wolno uderzyć, nawet w zartach trzeba uważać na to by nie przekroczyć graniczy. Czy może On twierdząc że oko za oko ząb za ząb, że jest równość w związku???? Co mam zrobić? Przymknąć oko i nabrać dystansu czy pożegnać Pana który pokazał że jest zdolny uderzyć swoją kobietę w twarz? Dodam że oboje mamy po 24lata I jesteśmy od 2 lat razem.

Gość gość
zostaw damskiego boksera

Gość gość
kopnij w zad a co

Gość gość
Równouprawnienie.

Gość gość
Czyli facet nie powinien uderzyć kobiety pod żadnym pozorem??? Nawet jeśli ona jego uderzy?

Gość gość
kobieta ma prawo lać faceta odwrotnie nigdy takie prawo natury :D

Gość gość
olej feministe

Gość gość
My się nie bawimy robiąc sobie wzajemnie krzywdę. Było by to ostatnie jego uderzenie. A mówiąc że masz focha to znaczy że nie raz będziesz w przyszlosci bita! !!!!

Jak on nawet tego 'nie zauważył' i był tak jakby dumny z tego. Nie, może inaczej; Jeżeli nie sprawiło mu to żadnego odruchu, chociażby słowa 'przepraszam' i okazało się to dla niego (uderzenie kobiety) zupełnie normalne, to chyba sama wiesz co z tym zrobić. Co w ogóle działo się po tym, jak wyszłaś? Odzywacie się do siebie? Jeżeli ma jakieś problemy nadal z tym, a właściwie ich nie ma i jeszcze coś próbuje Ci udowodnić (na przykład, że on pierwszy nie odezwie się, bo uważa że nic złego nie zrobił) to ja radziłbym Ci nasłać na niego Twoich innych kolegów, albo brata (jeżeli go masz) żeby go troche utemperowali. Nie bijąc, (chociaż to byłoby raczej wskazane) ale po prostu, żeby go postawili do pionu. Niezależnie od tego czy dalej z nim będziesz, czy nie.

Gość gość
ja bym oddał i w ciągu 5 sekund spuścił na niego taki grad ciosów, że bez "erki" by się nie obeszło:classic_cool: spróbuj i w przyszłości się streszczaj przeczyta to może 5 osób:classic_cool:

Gość gość
Po wyjściu ciągle prawil mi kazanie ze to ja pierwsza go uderzyłam że nie mam dystansu itd itd Może rzeczywiście źle zrobiłam i powinnam go przeprosić? On mnie nie przeprosił bo uważa że tylko oddał

00:15 - podszywanie się też jest sztuka, której ty akurat nie opanowałeś :D A zasada najważniejsza jest taka ze zmienia się nick :D

Gość gość
sama go uderzyłaś pierwsza w twarz to czego sie spodziewałaś?

Gość gość
JESTEŚ KURWA TO CI DAAŁ W JAPE WIADOMO

Znam ten tekst doskonale, że sama zaczęłaś itd, nie będę wnikać w prywatę skąd i opisywać całej historii, ale wiem jedno: ZOSTAW GO. Przy takich tekstach post factum to już lepiej nigdy nie będzie, ten człowiek w procesie wychowania nie miał wpojonego, że to coś niewłaściwego, więc walka z wiatrakami.

Gość gość
To jest chłopak nie zrównoważony psychicznie zawsze wytłumaczy sobie powód do bicia Ciebie Nie jest tego wart damski bokser ! !!!!

Gość gość
moze on lubi tak troszke lub bardziej uklad sado maso, w kazdym razie ja bym nie oddal , bo to byloby dla mnie tylko ostrzezenie, ze zrobilem cos nie tak.

Gość gość Karina
To ja. Pisze jako gość bo coś mi wyskakuje że niby ktoś ma już taki nick :/ A co myślicie o oddawaniu przez facetów'???? Jeśli kobieta nawet dla żartu uszczypla to czy on ma prawo oddać tak samo? Jakby ona uderzyła w twarz bez powodu to czy on ma prawo jej oddać?