Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SEKS W DNI PLODNE

Polecane posty

Gość gość

Witam! Ostatnio współżyłam z chłopakiem w dni płodne, z kalendarzyka wynika Nawet ze był to dzien o największym ryzyku albo dzien przed największym ryzykiem, seks trwał niecałe 5min, była to tylko taka chwilowa zabawa. Chłopak nie doszedł we mnie ani poza mna, bo jak twierdzi "troche mu jeszcze brakowało" i teraz nasuwa sie pytanie czy jest ryzyko ciąży, a jesli jest to mniej wiecej w jakim stopniu?? Niektórzy twierdza, ze do zapłodnienia potrzeba pełnego stosunku a wytrysk musi odbyć sie głęboko w pochwie no i nawet wtedy mozna zajść w ciąże a nie trzeba, ale prosiłabym o wyrażenie własnego zdania na ten temat. Dziekuje i pozdrawiam :(

Gość gość
Poczytaj na temat. Łykniesz troche wiedzy, przyda ci sie na przyszlosć:-)

Gość gość
Wow ale piękna odpowiedz :)

Gość gość
Mam talent nie?:-P

Gość gość
Oczywiscie, ze tak!

Gość otulona_snem
dlaczego ryzykujesz ciaze,skoro jej nie chcesz?

Gość gość
Otulona prujesz sie? Coś bym zerzną:-P

Gość gość
@ gość dziś Wow ale piękna odpowiedz x Co to ma byc to "Wow"? Naogladalas sie amerykanskich filmow? Kiedys chciales startowac do jednej panieny. Przeszla mi ochota na amory jak tylko uslyszalem z jej ust "wow". Z tepymi nasladujacymi papugami sie nie zadaje. Nie ten poziom. Po drugie, Droga Autorko, wspolzyc nalezaloby chyba z mezem, co? To czemu k****isz sie przed slubem? Szmato!

Gość gość
Moim zdaniem jest nikłe prawdopodobieństwo. W 1 mililitrze ejakulatu musi być co najmniej 20 milionów plemników żeby mogło dojść do zapłodnienia a jak nie było wytrysku to raczej żaden samotny zbłąkany plemniczek by tego nie zrobił. Pozdrawiam

Gość gość
Dziekuje, ale jak myślicie zrobic test czy nie? Skoro za tydzien powinnam miec okres?

Gość gość
Gosc 8:29 wystarczy ze jest owulacja to prosperma wystarczy. Zablakany plemniczek? Do zaplodnienia jest potrzebny tylko jeden, nie cala armia.