Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kod tatuaży.

Polecane posty

Gość gość

Czy na chwilę obecną istnieje jakiś kod tatuaży, w którym konkretne miejsce i konkretny tatuaż coś oznaczają? Wiem, że kiedyś kryminaliści mieli taki kod.Wydziargana kropka w jednym miejscu oznaczała złodzieja a w innym n.p.oszusta.

Gość gość
Moja koleżanka ma wytatuowaną nisko na plecach nad pośladkami kartę czarnego asa pik i obok cztery różyczki. Jak byliśmy nad jeziorem to jacyś przyjezdni faceci zaczęli robić ostre, wulgarne aluzje w stosunku do niej.Podobno as pik wytatuowany w tym miejscu znaczy, że kobieta lubi " czarne k***sy w tyłku".Zaczepiali ją nachalnie, aż musiałyśmy się stamtąd ewakuować.A ona nigdy nie była za granicą.Znamy się od dziecka, razem kończyłyśmy szkoły i teraz razem studiujemy.

Gość gość
Nie, nie istnieje

Gość gość
Moja dziewczyna wydziargała sobie nisko na łydce trzy wisienki z listami, bo ktoś jej powiedział, że u kobiety symbolizuje to wdzięk,delikatność, powabność i zalotność. Ale więcej nie chce a ja lubię tattoo u kobiet.

Gość gość
Wytatuowałem sobie głowę lwa na ramieniu.To mój znak zodiaku i symbol męskiej siły i odwagi.