Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wygladam na swój wiek !!!!

Polecane posty

Gość gość

dlaczego wyglądanie na swój wiek to dla kobit taka trauma? :D przecież to normalne :D po co 35 latce wygląd 25 latki? przecież będą ją zaczepiać studenci, podrywać jakieś chłyski i rózne inne niedogodności ją będą spotykać (niepowazne traktowanie, komentarze, ze tak młoda się pusciła i już ma dzieci itp), nie lepiej wyglądac na swój wiek, przecież to jest sensowne, natura nie jest głupia...

Gość gość
nie wierz w te brednie ktore tu piszą , tu kazda wyglada jak maturzystka ;) niektore nawet jak dziewczynka z podstawówki, wszystkie są chude drobnej budowy :D ja mam 26 i dają mi 24-26 :D

Gość gość
ja uważam, że potrafię zgadnąć wiek każdego, nawet takiego który uważa, że wygląda na owiele mniej, ostatnio nawet ogladałam come dine with me i była jedna kobieta która kazała zgadywać swój wiek (a uważała, ze wyglada o wiele młodziej) i ktoś dobrze zgadł, jakie rozczarowanie ;) i jeszcze był jeden facet, który od poczatku mówił jak to młodo wygląda, rzeczywiście wyglądał młodo a miał 30 lat, jednak taki starszy facet zgadł jego wiek :D dobrzy obserwatorzy po prostu będa wiedzieć ile kto ma lat :)))

Gość gość
ma mam niestety taki typ urody, ze wyglądam dużo młodziej i tak zaczepiają mnie małolaty, troszkę mnie to irytowało, ale no cóż teraz zbywam to ironicznym uśmieszkiem. przyjdzie taki czas, ze i ja będę już staro wyglądać i się to skończy:P

Gość gość
aha i dodam, ze zgadli wiek za pierwszy podejściem :)

Gość Malina00s
Słuchajcie na kafe co druga wyglada młodziej :D A najbardziej mnie rozwala jak baba myśli, że jak niska to młodo wygląda :D

Gość gość
Nie wiem, co w tym zabawnego. Mnie zaczepiają faceci w wieku 17-60...

Gość gość
no własnie nic zabawnego, wiec dziwię się temu zachwalaniu młodszego wyglądu, to trochę śmieszne, że dorosła kobieta chce wyglądać o parę etapów rozwoju w tył :D mózg dojrzały a ciało dziecka- to nie pasuje do siebie

Gość gość
Wierzcie mi, że mnie akurat wkurza mój typ "urody". Wolałabym wyglądać poważniej z twarzy.

Gość gość
ja mam 24, a wygladam na 23, fajnie co?