Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rodzice ograbili mnie z pieniędzy które sama zarobiłam

Polecane posty

Gość gość

zastosowali przymus psychiczny i teksty typu jestes naszą córką, tyłek ci podcierałam a ty nie chcesz nam pomóc ?!, co z ciebie za córka ! itp :O no i zostałam z dupą, bez kasy

Gość gość
Widzisz, idac takim tokiem rozumowania swoich rodzicow nic innego cie nie czeka tylko robienie dzieci nie po to ze sie ich pragnie ale by robic kogos kto bedzie na rodzicow pracowal.

Gość gość
Napisz coś więcej dla przestrogi. Mnie też " mamusia" wyrolowała a chciała na więcej. Powiedziałam " nie" to zerwała kontakt. Nie żałuję.

Gość gość
do mnie ojciec z tekstem, że jak mu nie kupie węgla na zimę to będzie u nas w kuchni spał, takiego.

Gość gość
oooOOO nie jestem sama jakie to miłe,,, mnie też matka przerobiła na wielką kasę,ratowałam im grzbiet przed komornikiem i plajtą a teraz się dowiaduję,że jestem nikim,i nie dorobiłam się niczego a miałbym swoje mieszkanie ... w życiu trzeba mieć po prostu twardą du/pę i zero empatii

Gość gość
A ile ojciec ma kasy i jak ją wydaje?

Gość fsfsdf
Przecież mamy za mało danych żeby ocenić całość sytuacji! Niemniej przykro mi z waszego powodu. Ale żeby tak żałować rodzicom... Czy to była jedyna okazja żebyście, tacy młodzi, zarobili pieniądze?

Gość gość
09:55 czyli dużo kasy na nich wydałaś jeśli mogłabyś za to kupić mieszkanie. Możesz powiedzieć ile?

Gość gość
Ale z ciebie ziółko - rodzice całe życie cię utrzymywali a ty im żałujesz kilka zł? Jesteś wyrodną córką. I pewnie masz g*******e zarobki. Weź się do roboty niewdzięcznico.

Gość gość
No e słuchaj oszołomòw.