Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy wasze maluchy tez tak niespokojnie spia i sie wierca?

Polecane posty

Gość gość

Moj maluch ma 9 miesiecy i z tesknota wspominam czasy jak w jakiej pozycji sie go polozylo w takiej caly czas lezal. Teraz spokojnie przesypia moze 2h a potem zaczyna sie jazda. Wierci sie niesamowicie, przewraca z boku na bok, kopie w szczebelki, macha raczkami. Budzi sie w nocy najczesciej tylko raz wody napic a czasem mleczka, a wierci cala noc chyba przez sen. Zdarza sie ze narzuci sobie kocyk na twarz, wierci sie i zaczyna sie nim dusic bo go zaciska i musze reagowac. A zabrac kocyk nie ma szans bo to jego przyjaciel najukochanszy, bez niego nie pojdzie spac. Albo przewraca sie na brzuch twarza w koc i tez zaczyna sie dusic i charczec. Masakra... ciagle budzi mnie halasami, albo musze polczuwac, bo zaczyna kombinowac i boje sie ze zaraz sie udusi... to normalne?

Gość gość
Moja półroczna corka tez tak ma...

Gość gość
Wszystkie dzieci około roku tak maja. Mój syn też tak niespokojnie spal jak miał rok

Gość gość
jak była niemowlakiem to spałą spokojnie, a teraz wierci się tak, ze kupiliśmy jej 2 osobowe łóżko, bo z jedynki spadała.

Gość gość
o pieknie... i kiedy nadejdzie ta piekna noc ktora przespie cala...

Gość gość
mój półroczny syn ma tak samo dlatego wczoraj spał z nami - cała noc przespana

Gość gość
Moj 5 miesieczny syn rusza sie tak bardzo, szczegolnie rekami i sam sie wybudza, teraz spi z nami ale nadal budzi dosc czesto

Gość gość
Kurczę, moja ma tak samo. Znów dziś miałam cala noc z głowy, bo się kręci, uderza w szczebelki, poplakuje. Jestem polprzytomna. A jeszcze trzy tygodnie temu przesypiala całe noce.

Gość gość
u nas odwrotnie, spal z nami i tak nas kopal w nocy ze przenieslismy do lozeczka. Budzic to sie nie budzi, ale halasuje, wierci sie niemilosiernie, a my jak bylismy niewyspani tak nadal jestesmy

Gość gość
Głupia jesteś ,z tęsknota wspominasz jak dziecko się nie ruszyło hehe to jeb nij o podłogę może będzie warzywem do końca życia

Gość gość
Kuz wa to dziecko już nie może się ruszać Kup sobie lalkę to będzie leżała tak jak ja polozysz Poje. Bana jesteś