Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ŻaŻanna

POMOCY bo juz nie wiem co robic :(

Polecane posty

Gość ŻaŻanna

WItam mam 23 lata bylam poltora roku z chlopakiem to byl moj pierwszy facet kochalam go strasznie jednak zaczelo sie psuc z czasem on mnie ograniczal nie dawal mi wyjsc z domu normalnie w ciagu roku byalm 3 razy ze znajomymi i to tak doslownie na godzinke bo ciagle wypisywal . BYl strasznie zazdrosny, ciagle sie klocilismy czesto nie moglismy znalezc wspolnego tematu mieszkalismy razem, zerwalismy wlasnie drugi raz a gdy zerwalismy ja przez przypadek poznalam kogos starszego ode mnie 10 lat, widac ze mu na mnie zalezy (mimo ze juz nie wierze w jakis staly zwiazek na dlugie lata) stara sie, jednak gdy sie wyprowadzalam i powiedzialam bylemu ze kogos poznalam to plakal jak dziecko i wtedy pękłam i zaczelam sie zastanawiac czy robie dobrze bo przeciez on mnie tak kocha i czy ktos mnie kiedys jeszcze tak pokocha ? czy nowy facet tez bedzie mnie kochal i czy nie jestem jego kolejna zabawką? Boję się wrócić do bylego odkąd sie wyprowadzilam czuje sie taka wolna! jednak on wciaz robi sobie nadzieje ze sie zejdziemy a ja nie potrafie mu powiedziec ze nie zejdziemy bo go juz nie kocham, chyba nie kocham to takie straszne zastanawiac sie nad tym ciagle czy dobrze robie nie moge jesc i spac .Z nowym facetem nic nie robilam poza calowaniem sie wiadomo dopiero sie poznalizmy jednak ciagle czuje ze zdradzam bylego i ze go tak strasznie krzywdze nigdy nie widzialam zeby ktos tak plakal jak odchodzilam, juz mialam rzucic to wszystko i wrocic ale dalam rade i czuje sie lepiej, tylko tak strasznie boje sie go skrzywdzic. Wiem ze krzywdze go ukrywajac nowego faceta to jeszcze gorsze niz go rzucic ale nie potrafie jestem za slaba zeby mu to powiedziec :(:( jak to zrobic ? i co zrobic ?

Gość gość
Zerwij z byłym na dobre, bo to była chora, toksyczna relacja.

Gość gość
dorośnij najpierw dziewczynko

Gość ŻaŻanna
dorosnąć na pewno muszę mam dopiero 23 lata, więc zbyt dużej mądrości życiowej nie posiadam i wiedzy dlatego proszę o radę

Gość gość
ale mieszkać z chłopem jako materac już zdążyłaś

Gość gość
Albo jeden albo drugi. Albo wracasz do niego i dajesz się traktować jak pies na smyczy albo koniec z kontaktami i zaczynasz nowe życie. Wybieraj. Przejmujesz się że go krzywdzisz a on jakoś nie przejmował się że krzywdzi ciebie ograniczając cię i kontrolując. Pewnie zamknął by cię pod kloszem najchętniej dziwie się że z rodziną pozwalał ci się widywać. Z zazdrośnikami nie ma życia na chyba że lubi się ulegać jak pies.

Gość gość
Masz rację powinnam to zakończyć zwłaszcza że mieszkam teraz sama i jest cudownie :D będzie ciężko mu to powiedzieć ale dam sobie radę Dziękuję :*

Gość gość
Typowo babskie zachowanie, ciągnąć dwie sroki za ogon. Zanim wejdzie się w nową relację, to wypadałoby zakończyć starą, tak dla samej przyzwoitości.

Gość ŻaŻanna
Typowo babskie jak i męskie. Ciężko jest zakończyć coś co było tak ważne w życiu i wiązało się z tym wszystkie plany ot tak sobie odejść wiem że wychodzę na tym jako zła osoba, jednak mi też jest strasznie ciężko

Gość ŻaŻanna
wiem, że takie zachowanie jest za**biście nie dojrzałe, ale chciałabym chyba żeby to zakończyć w ten sposób żeby On nie wiedział że już kogoś mam a tak żeby go to jak najmniej bolało

Gość gość
Powiedz mu że masz nowego, w końcu i tak się dowie.

Gość gość
Najmniej to boli kiedy jest się z kimś szczerym, a najbardziej boli gdy ma się kogoś innego na boku i się to ukrywa.

Gość gość
Jesli masz chociaż trochę klasy to mu powiedz. Jak Cię szanuje to zrozumie że uczucia do niego już wygasły i nie będzie Ci robił nieprzyjemności na odchodne.

Gość gość
"widac ze mu na mnie zalezy (mimo ze juz nie wierze w jakis staly zwiazek na dlugie lata) " " czy robie dobrze bo przeciez on mnie tak kocha i czy ktos mnie kiedys jeszcze tak pokocha ? czy nowy facet tez bedzie mnie kochal i czy nie jestem jego kolejna zabawką?" X Skoro nie wierzysz w stały związek to po chooya pytasz czy nowy będzie cię kochał? :D:D:D:D:D