Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najbrzydsza forumowiczka

Polecane posty

Gość gość
Ohyda. Wulgarna karykatura kobiety.

Gość gość
jest bardziej wulgarna niż Giaa :D

Gość gośćxxxx
brunetka, niebieskie oczy, powyżej 170 wzrostu, maks. 29 lat. szczupła, na codzień grzeczna, sympatyczna. Trafiłem w ogóle z jakimś detalem ? :)

Gość gość
Wulgarność i obsceniczność to najłatwiejszy sposób żeby zaistnieć. W obecnych czasach całkiem bezpieczny, bo nie powoduje zgorszenia ani ostracyzmu społecznego. Mimo wszystko podejrzewam, że ów panie nie podpisałyby się imieniem i nazwiskiem pod swoimi odważnym przekonaniami :)

Gość gość
ów panie ? widmo to ty czubie ! przebrałeś sie teraz za gościa :D

Gość gość
Jeśli nawet któraś z nichImperium czy Samansara jestw miarę ładna wizualnie to ta obscena i wulgaroność, ten ordynarny język odbiera całą urok.Suka,tak,ale w sypialni a nie otwartym forume.Bo to już nie jest seksowne,to tanie.

Gość gośćxxxx
Czerwone włosy, zielone oczy, 168 wzrostu, typ zołzy w realu... ciężko Cie rozgryźć :)

Gość gośćxxxx
Jeszcze przychodzi mi na myśl, że możesz mieć szelmowskie spojrzenie, pewien specyficzny błysk w oku. :)

Co jest tanie? Że przeklinam? Że piszę co myślę i mam w duupie Twoje uwagi? Że w łóżku jestem raz suka, raz misjonarka? Sprecyzuj Ideo godności i drogocennosci..

Xxxx.. Im dalej wchodzisz..tym bardziej blądzisz.. Pozostańmy przy tym, że jestem Aseksualną karykatura..

Gość gość
Samansaro to te nudziary których nicków nawet nie można sobie przypomnieć tak cię tu uwielbiają :P

gość dziś Jeśli nawet któraś z nichImperium czy Samansara jestw miarę ładna wizualnie to ta obscena i wulgaroność, ten ordynarny język odbiera całą urok.Suka,tak,ale w sypialni a nie otwartym forume.Bo to już nie jest seksowne,to tanie X Myślę, że im zwisa Twoja opinia frustracie. Pewnie sobie walisz konia pod ich wpisy, co?

Gość CzwarteImperium
Jej. Znów jest, że jestem wulgarna, bo pisze o swojej ci=pce. :( Tu jest moja sypialnia. 😴 Poza tym...piszę na "Czyżby" Pokaż mi tam tą odrażającą wulgarność z mojej strony. Przepraszam, że jestem "seksualna"- taka się urodziłam. Nie mam problemów być w łóżku su-ką, a w życiu ... damą. :D

Gość gość
Androgen a ty pod co walisz? Wszędzie sie wperttalasz aseksualny bożydarze. Zajmij sie chłopie życiem w realu .. samsara zachowuje sie jak stara skrzywdzona przez klienta prostytutka . :classic_cool:

Gość CzwarteImperium
Androgen... może to prawicy i dziewice... ;) Niektórzy zapomnieli pierwszą złotą zasadę: kochaj seks, to pokochasz życie. Czy jakoś tam... :)

Gość gość
Zjawiła sie pani Wachlarz ktora czeka aż jakiś pan wymieni jej nick że jest piękna. Jak bardzo musicie być samotne że dzień w dzień tu siedzicie :(

Gość gość
Imperium a ty kochasz seks z cudzymi mężami .

Pomarańczki całują...zaje)biscie Tylko plują i się slinią... Bez obaw..nie musicie. Wilgotna jestem i bez waszej pomocy😴

Gość gość
Imperium, na codzień też cały czas gadasz o swojej cipce? Chyba tak, skoro taka się urodziłaś. Tylko w takim razie po co forum? Androgen, po co te teksty o waleniu konia? Myślisz, że to forum do spełniania akurat takich potrzeb?

Gość gość
21:07 21:10 uwielbiam takie wpisy, brzmią jak buldog płci żeńskiej ze śliną na pysku :)

Gość CzwarteImperium
A po co mi opinie panów. Lustereczko powiedz przecie, kto najpiękniejszy jest w świecie... :P To ile mogę tu siedzieć skoro nie ma mnie cały dzień, a zaczynam pod wieczór. Jakieś limity obowiązują? Poza tym...nawet gwiazdy filmowe nie spędzają całej doby opędzając się od mężczyzn. Ale zaraz napiszecie, że gdybym w realu miała branie, to by mnie tu nie było. 😴

Gość gość
Androgen dziś gość dziś Jeśli nawet któraś z nichImperium czy Samansara jestw miarę ładna wizualnie to ta obscena i wulgaroność, ten ordynarny język odbiera całą urok.Suka,tak,ale w sypialni a nie otwartym forume.Bo to już nie jest seksowne,to tanie X Myślę, że im zwisa Twoja opinia frustracie. Pewnie sobie walisz konia pod ich wpisy, co? X Leszczu .To że ty walisz pod wszystko a walisz bo masz jak fama niesie braki w uzębieniu i takiemu jak ty wsio rybka.Nie,nie walę.Te kobietony mnie odrzucają ,kapewu???

Androgen, po co te teksty o waleniu konia? Myślisz, że to forum do spełniania akurat takich potrzeb? X Pewnie tak zaspokajają swoje potrzeby Ci, którzy dzień w dzień hejtują. Bo co kogo kùrwa obchodzi, czy Imperium zdradza i czy jest wulgarna? To jej sprawa, prawda?

Gość CzwarteImperium
Sam, tu jest ostatnio jak w dobrym klubie. Mieszane towarzystwo, kilku awanturników, głośno, a Androgen chce usłyszeć jak śpiewasz. :D Androgen, ja też chcę ją zabrać z tymi jej pałkami do baru. ;)