Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

opalanie nago a oparzenia

Polecane posty

Gość gość

Chciała bym się opalac nago . Niestety jestem bardzo blada w miejscach zakrytych normalnie kostiumem. Obawiam się że poparzę sobie biust i srom. Czy to możliwe jeśli tak to jak sobie z tym radzicie

Gość gość
Nie bój się opalania ale nie na takim słonku.Jezeli już opalałas się w bikini białe slady pozostaną.włosy wokół ci/py wydepiluj

Gość gość
włosy zgoliłam ale jak opalić resztę żeby się nie poparzyć mam białe cycki tyłek i łono

Gość CzwarteImperium
Wiele razy opalałam się nago i nigdy nie poparzyłam sromu. :) Przecież nie będziesz się rozkraczała jak u ginekologa. Bez obaw. Opalanie każdej części ciała jest bezpieczne- byle z głową. ;)

Gość gość
właśnie mam zamiar tak się opalać mam ciemniejszy srom i chciała bym żeby się wyrównał z resztą skóry

Gość CzwarteImperium
W taki razie ja nie wiem...mam śniadą karnację po całości, łącznie ze sromem. :D To wrażliwe miejsce, nie przesadź. ;)

Gość gość71
15 minut na brzuszku 15 na plecach codziennie a po tygodniu będą pierwsze efekty.

Gość gość
Pomału wyrównaj opaleniznę na początek po 20 30 minut dziennie.Kobieta opalona w całości wygląda o wiele ładniej niż białodupa.