Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość91

chce przezyc swoj pierwszy raz

Polecane posty

Gość gość91

Witam, mam 24 lata i nigdy nie uprawialam selsu, zadnego. Uprzedzajac Wasze ataki jestem atrakcyjna (podobno),ale nigdy nie pozwolilam zblizyc sie do siebie mezczyznie. Z popedem jakos sobie radzilam, ale nie masturbowalam sie. Teraz czuje, ze jestem gotowa na wspolzycie. Mialam chlopakow, ale na powaznie tylko jednego. Przynajmniej tak mi sie wydawalo... bylam w nim niesamowicie zakochana, chyba nadal jestem. Bylismy razem pol roku, chcialam z nim to zrobic, chcialam z nim spedzic zycie, ale rozstalismy sie, bo przyznal mi sie, ze zdradzal mnie z inna, ale ze mnie wybiera. Zostawilam go, bolalo. Wiem, ze podobam sie koledze, jest srwdnioateakcyjny, ale to nie jest najwazniejsze. Nie podoba mi sie z charakteru. Jest wyksztalcony, mily, zabawny, kulturalny, ale czasem dziwny, czasem go nie rozumiem. Z jego roznych opowiadan o sobie wywnioskowalam, ze nie spal z zadna kobieta. Nie jest gejem, po prostu jest bardzo bardzo. niesmialy. Lubie go. Ostatnio duzo mysle o seksie, chce to przezyc, ale nie chce zeby to byl ktos przypadkowy. Co myslicie?

Gość gość
Poczekaj, aż znajdziesz kogoś odpowiedniego. Tyle czekałaś, poczekaj jeszcze trochę :)

Gość gość
chcesz to się z kimś prześpij, tak naprawdę nikogo prócz ciebie to nie obejdzie.

Gość gość
Ja będę miała za moment swój pierwszy raz, a skończyłam jakiś czas temu 25 lat (89). Też czekałam na kogoś odpowiedniego, poznałam, jesteśmy w związku (wszystko po 25 latach) i myślę, że wszystko zmierza w dobrym kierunku. Na Ciebie też czas przyjdzie, może za miesiąc, może za rok :)

Gość gość91
To poczekam. Dzieki za odpowiedz.

Gość gość
faktycznie durna z ciebie istota, skoro obcy ludzie decydują o wszystkim za ciebie:D

Gość gość91
Moze i durna, ale nie mam z kim o tym porozmawiac wprost, tzn.wstydze sie. Tacy jestescie madrzy, a codziennie sie onanizijecie, bo nie umiecie zapamowac nad swoim popedem.

Gość gość
Autorko właściwą osobę możesz poznać wszędzie. Ja ta 25 interesuję się rapem, tym stylem życia i poznałam świetnego faceta na koncercie w tym klimacie, naprawdę świetny pod każdym względem a nie spodziewałam się:)

Gość gość
Możemy zapanować tylko po co? Wstrzemięźliwość nie sprawi że będziesz fajniejsze, a jedynie ze mniej doświadczona. Na bank będziesz mieć problemy z orgzmem i obwiniac będziesz faceta. Podczas gdy sama nie znasz swego ciała.