Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy życie pięknych kobiet to bajka?

Polecane posty

Gość gość
czyli polowałaś na bogatych? :D bo nie rozumiem. twój mąż jest bogaty czy nie?

Gość zgrabniutka20lat
tak to wygląda te życie slicznej dziewczyny,czasami wolalabym być przeciętną,

Gość prawictwo pospolite 193
ale bogaci nie zawsze mają klase .. Niektórzy z pieniedzmi to mega tępaki i debile .. nawet ostatnio było afera pilkarzy Legii Warszawa ktorzy chodzili na prostytutki , wydało się to .. Zamowili sobie kilka dziwek.. OOCzywiscie c***ilkarze saa bogaci

Gość zgrabniutka20lat
nie,mój mąż nie jest ani bogaty ani biedny:) mieszkamy biednie,ale mąż pracuje

Gość gość
zgrabna, napisałaś to tak, że wynika z tego, że szukałaś bogatego męża a pisali tylko bogaci bo chcieli przygód. a tych chciałaś męża z klasą (bogatego) :D to jakiego masz?

obok mojego mieszkania jest niewielka plaża z wodą .. I wiem ze jest tam teraz wiele lasek , niektóre w stringach .. i tak sie tam nie wybieram , bo po co ... ?

z bogatymi jest ten sam problem co z pięknymi kobietami .. bogaty mysli ze moze wiecej .. Zmieni żone jak ona sie zestarzeje na młodszą .. Ożeni się z 25 latką gdy żona przekroczy 40-tke bogaci często sie rozwodzą , bardzo często .. Milosc w ich życiu to tylko słowa .. Przyklad ? Robert Janowski .. Znalazł sobie kolejna babę , bo poprzednia mu sie znudziła Bogaci są hujami

Gość gość
znałam może ze dwie piekne dziewczyny, znałam je tylko na studiach, więc nie wiem co z nimi dalej, ale najwięksi przystojniacy się na nie gapili, nawet dziewczyny sie do nich kleiły, pamiętam taka jedną sytuację, jak wchodziłam z moją piękną kolezanką na wykład a tam widzę jak jakimś zafascynowanym wzrokiem się na nią patrzy jakaś taka zwykła przeciętna dziewczyna, normalnie zahipnotyzowało ją :D

Gość zgrabniutka20lat
hm jak byłam panną, to szukałam męzczyzne dojrzałego z klasą, wiadomo że fajnie by było jakby było trochę ustawiony,ale tacy pisali bogaci, przystojni,ale tylko proponowali po kryjomu, sex. a ja tego nie chciałam, pisali że rodzina im nie wybaczy tego, oni muszą wyjśc też za bogatą, aby majątki połączyć. pisali też małolaty a ja takich nie lubię,lubię starszych taki mój gust

pieniadze robią z ludzi zwierzęta.. Jak facet ma pieniądze to wychodzi jego prawdziwa natura .. Natura c***a i chama

Gość zgrabniutka20lat
prawictwo pospolite , masz rację, mój mąz nie jest bogaty, i jest taki dobry, daję mi tyle wolności,itd. i mwi mi zawsze że jakbyś miała bogatego, to być musiała jemu mamusi robić obiad jak przyjdzie odwiedzić, a tu robisz u mnie co chcesz, niczego ci nie zaluje.i że u bogatego musiałabym wstawać wcześnie rano, a tu wstajesz o której chcesz.

Gość gość
a przeciętne marzą by ludzie się nimi zachwycali :D to musi byc fajne uczucie, idziesz po bułki a po drodze ludziom szczęki opadają :DD i nie chodzi mi o wyzywający strój tylko po prostu urodę

Gość gość
no ja tak mam, nie to nie jest fajne uczucie, fajnie jest tylko pierwsze dni, potem jak już tak codziennie, to nawet wysmarkac się nie mozes bo wszyscy patrzą na ciebie

Gość gość
Ja tam nie lubię jak ludzie sie na mnie gapią, czy to faceci czy kobiety, peszy mnie to i czuje, ze musze wtedy kontrolować ruchy i mimikę, ze zachowuje sie sztucznie i ze to widac. Wiec nie każdy lubi być w centrum uwagi, ludzie aspoleczni i z fobia społeczną na pewno nie.

Gość gość
ktoś wie?

Gość gość
piękna czy nie życie kobiet to sielanka

Gość gość
jak to wygląda w waszym otoczeniu? bo ja nie mam teraz w otoczeniu pieknych i sama taka nie jestem, jestem ciekawa jak układaja sie losy takich kobiet już w dorosłości

Gość gość
Piękna kobieta przyciąga spojrzenia. Mężczyźni chcą ją poderwać a kobiety pękają z zazdrości. Szczególnie te brzydsze reagują agresją na sam widok ładnej kobiety. Piękna będzie w centrum zainteresowania, niekoniecznie tego zdrowego. Sama znam urodziwą koleżankę, którą zaczepiali faceci, słyszała mnóstwo komplementów, nieraz na jej widok jakiś chłopak zaniemówił, zapatrzył się. Natomiast kobiety wokół niej...żenada, obgadywanie, wyzwiska, że jest chuda (to od tych grubych),przyglądanie się cały czas i szukanie czegoś, co ma mniej ładne, żeby można było wytknąć, poniżanie, staranie się jej wmówić, że jest głupia, nic nie warta. Wymyślanie wymówek na swoje zachowanie -" ja wcale jej nie zadoszczę! to ona się wywyższa i wszystkich ocenia!" Współczułam tej dziewczynie, bo nie dość, że była wyjątkowo ładna i mądra, to jeszcze skromna i nigdy nikomu nie robiła krzywdy. Ja też sama nieraz myślałam, że chciałabym być taka jak ona, ale widząc, jak ją traktowano nie zamieniłabym się.