Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

widzialam na basenie dwulatke z celulitem , szok

Polecane posty

Gość gość

w przebieralni stanela obok mnie i sie przebierala malutka swinka , na oko ze dwa latka miala stala tylem do mnie i moja uwage przykulo to ze na oblesnie tlustych nozkach miala celulit a jak sie odwrocila przodem to nie iewdzialam czy sie smiac czy plakac , dzieciak wygladal jak mini pigi , oczu to to nie mialo tylko tluste policzki . Boze - pomyslalam co za mala kaleka otluszczona ale po minucie wylonila sie matka serdelki -hmmmmm matka locha powinno sie takim dzieci zabierac - ta mala swinka juz ma przechlapane

Gość gość
Ale musisz mieć żałosne życie

Gość gość
Zalosne zycie bo??? Bo mam oczy i czy chce czy nie chce widze ludzi stojacych kolomnie czy moze dlatego ze przeraza mnie doprowadzanie dzieci do takiego stanu?

Gość gość
Żałosne jest to co teraz robisz. Komentujesz rzeczy o których nie masz pojęcia i to w takim miejscu. ,, mała świnka,, - żałosna jesteś. Masz oczy ale pełne egoizmu. Tyle.

Gość gość
Moja córka też była gruba w wieku 2 lat, teraz jest szczupła 7 latka :)

Gość gość
Straszne to co piszesz....gdzie ludzie maja mózgi?

Gość gość
Mi jest czasami żal dziecka, jak widzę matkę dość tęgą, która w wózku wiezie np. około 4 letnią dziewczynkę, bardzo otyłą ale za to z paczką chipsów i słodkim napojem w ręce. Czasami dla odmiany lód. To nie żadne wyolbrzymianie, tylko smutna rzeczywistość. Albo rodzina 4 osobowa (wszyscy z pokaźną nadwagą) siedząca w McDonald albo KFC

Gość gość
ludzie nie maja wyobrazni.jak dziecko malo je i tyje, trzeba leciec do lekarza.ja sama nylam otyla w dziecinstwie, rodzice sie cieszyli ze taka "zdrowa, tlusta i rumiana", tylko ze w wieku dojrzewania zaczely sie problemy ktore zostawiaja traume na cale zycie, ale przede wszystkim problemy zdrowotne, typu przedwczesne dojrzewanie, zaburzenia hormonalne, problemy z krazeniem, ciagle zmeczenie.Chcialabym zeby mamy ktore tucza lub nie lecza nieuzasadnionej otylosci u dzieci to przeczytaly

Gość gość
Masz oczy ale pełne egoizmu. Tyle. xxx Wiesz, co to egoizm? Być może autorka trochę chamsko to opisała, ale nie rozumiem, co to ma wspólnego z egoizmem. Może jest tu jakaś matka, która podobnie pasie dziecko i to ją otrzeźwi. Choc nie sądzę, bo pewnie powie, że to jest genetyczne albo dziecko ma grube kości.

Gość gość
Tak opisalam to chamsko , zrobilam to celowo , takie potrzasniecie antyotylosciowe a mama wygladala jak swinka i to jest fakt

Gość gość
Ciesz się w takim razie, że tak nie wyglądasz. Choć taka sukowatosc to często objaw problemów hormonalnych więc jeszcze masz szansę taką świnią tłustą zostać. Ps jestem szczupła ale takich małp jak Ty nie znoszę.

Gość gość
Egoizm - oczywiscie bo czasem dzieci nie są otyłe bo jedzą śmieci tylko są chore. Nie znając osoby autorka oceniła wizualnie sytuacje i jeszcze bezczelnie to dziecko obraziła. Do mojego dziecka tez takie troskliwe mądralinskie mówią ,, jaki drobniutki chyba mało je itd,, jakbym je głodziła a ****ardzo dużo porostu taki jest ale jakby ktoś nazwał me dziecko ,, mała świnka,, to bym mordkę chyba obiła. Fakt dziecko bardzo otyłe w Mc donaldzie- tu może w oczy kole ale dziecko na basenie i taka irytacja ?? Poza tym pożyje autorka - zobaczy jak to jest mieć takie dziecko a nie inne. Zawsze znajdzie się wsza której coś nie pasuje. Jak nie wygląd to inny fakt.

Gość gość
Celowo to zrobiłaś bo jesteś @. Mało o życiu wiesz. Wręcz GOOWNOOO wiesz.

Gość gość
Ja w wieku 2 lat byłam małym chodzącym pulpetem :D wyglądałam jak ludzik Michelina! :D A teraz jestem szczupła :)

Gość gość
a pomyślałaś, że dziecko może być chore, moja córka ma na przykład ciemne włoski na nogach, ma 3 latka, czy to znaczy, że jestem złą matką ???

Gość gość
pomyslalabym tak gdybym przy otylym dziecku widiala normalna matke , jak widze slonia z mala parowka to raczej choroba tu w gre nie wchodzi tylko wspaniale nawyki zywieniowe ktore mamusia przenosi na dzieciaka