Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje 5 m dziecko nie miesci sie w gondoli.

Polecane posty

Gość gość

Spacerowka rozkłada się na polplasko, ale jednak te olecki są podniesione. Nie wiem co robić, kupować nowa gondole, przesadzać w spacerowke?

Gość gość
Przesadzasz w spacerowke Ja mojego syna też woze w spacerowce Ma 6 miesiecy

Gość gość
Mimo, że spacerowka nie jest płaska tylko wniesiona? Kurczę, córka spokojnie jeździłam w tej gondoli 8 m.

Gość gość
Ja mojego przesadziłam jak miał 6mcy,w maju.kupilam spacerówkę bebetto nico,bylo już ciepło.Wózek głęboki miałam no name;)ale dlugi i moglam jeszcze wozić.Ale spacerówka tez obszerna,z dużą budą,rozkladana na półpłasko, i lepiej sie ja prowadziło więc wolałam tak. swoja drogą,teraz te wózki robią takie male jakieś,a gdzie zimą,gdy dojdzie jeszcze kombinezon,koc,czy spiworek?

Gość gość
Dziecko dopóki nie siada musi być w gondoli

Gość gość
nic dziwnego że się nie mieści, jak ma 5 metrów

Gość gość
Mogłaś kupić wózek z największą gondola dostępna na rynku.

Gość gość
Ja od 5-go m-ca małego woziłam w spacerówce i w ogóle żałowałam, że kupowałam głęboki wózek. Mogłam kupić od razu spacerówkę która mam czyli Bugaboo Bee razem z wkładką dla noworodka. Kupiłam gondolę ze śpiworkiem do wózka a i tak używałam wyłącznie kocyka Papillon. Tyle rzeczy się kupuje niepotrzebnie i na krótko, ale kto to wie przy pierwszym dziecku.

Gość gość
Ja od 5-go m-ca małego woziłam w spacerówce i w ogóle żałowałam, że kupowałam głęboki wózek. Mogłam kupić od razu spacerówkę która mam czyli Bugaboo Bee razem z wkładką dla noworodka. Kupiłam gondolę ze śpiworkiem do wózka a i tak używałam wyłącznie kocyka Papillon. Tyle rzeczy się kupuje niepotrzebnie i na krótko, ale kto to wie przy pierwszym dziecku.

Gość gość
My mamy wozek wielofunkcyjny Essence i jak dziecko przestalo sie miescic w gondoli to u nas nie bylo problemu bo oparcie w czesci spacerowej rozklada sie na plasko