Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam dosyć życia

Polecane posty

Gość gość

Mam dosyć życia, męczy mnie. Często płaczę. Mam w sobie taki wewnętrzny ból, nie mam już siły. Czasami jest dobrze, jestem zadowolona, ale to trwa chwilę,niedługo potem znów wraca ta beznadziejność. Zwłaszcza po pewnej sytuacji, która mnie spotkała. Straciłam kogoś, kogo bardzo kochałam i choc minęlo kilka miesięcy, ja nadal zachowuję się tak, jakby to było wczoraj. Zanim go poznałam, też nie byłam zbyt optymistyczną, wesołą osobą. Z reguły żyłam, bo żyłam, ale rzadko kiedy byłam naprawdę radosna. Nie akceptowałam siebie, odchidzałam się bardzo, miałam zaburzenia odżywiania, czasem samookaleczałam się. Potem poznałam kogoś, dzięki komu to się trochę zmieniło. A potem to już poznałam kogoś, kogo kochałam i kocham najbardziej, ale nestety nie ułożyło się tak jak chciałam i facet nie za fajnie się zachował wobec mnie. A ja go tak bardzo kocham... Potem próbowałam zaleźć kogoś innego, ale nie potrafiłam przestać o nim myśleć i nie umiem nikogo tak pokochać. Naprawdę nie mam siły już żyć.

Gość gość
Idź do pracy, na zakupy, zacznij uczyć się języków, zrób coś dla siebie..

Gość gość
Ta wyżej bzdury pisze. Nie jesteś w stanie poczuć się lepiej. Dopiero jak poznasz kogoś i się zakochasz, to wszystko przejdzie. Niestety. Wiem po sobie. Jestem w takiej sytuacji kilka lat i tylko związki dają mi parę miesięcy oddechu.

Gość gość
Doradźcie coś, pomóżcie :(