Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Paznokcie pomocy ! :)

Polecane posty

Gość gość

Kiedyś stosowałam eveline 8w1 (do paznokci) i trzeba było nakładać po jednej warstwie przez 3 dni , a na 4 zmyć. Stosowało się ją wtedy przez 6-8 tygodni. Wczoraj znowu kupiłam tą odżywkę bo nie wywołuje u mnie skutków ubocznych i spotkała mnie niespodzianka. Na opakowaniu pisze żeby przez 2 dni nakładać po warstwie , na 3 zmyć i stosować 2-3 tygodnie. Nie wiem dlaczego zalecenia się tak drastycznie zmieniły smutas.gif . Co myślicie nakładać tą 3 warstwę i kuracje przedłużyć czy stosować się do nowych zaleceń ? usmiech.gif

Gość Annkara
ja bym się zastosowała do zaleceń. Ale z doświadczenia wiem że nie jest ta łatwo doprowadzić paznokcie do perfekcyjnego wyglądu bez włożenia w to ogromu czasu i cierpliwości

Gość że tak zapytam
Niektórzy piszą, że ta odżywka pomaga na krótką metę, a w ostatecznym rozrachunku rujnuje paznokcie. Jakie są wasze doświadczenia?

sprobuj odbudowac plytkę, stosuj sie do tego co masz napisane na ulotce a na pewno paznokcie beda piekne, poznie odwiedzisz kosmetyczke, ktora zrobi Ci piekny pedicure

Gość gość
najlepiej stosuj dużo kremu do rąk i zmień pilnik na szklany. najlepiej też nie zapuszczać ich za szybko, tylko jakiś czas trzymać na tej samej długości. efekty widać po 1-2 tygodniach

Gość KasiaNd
A ja bym poleciła Ci PROVIDA Bio-Kurację do paznokci. Mi bardzo pomogła. Paznokcie bardzo szybko doszły do siebie i wyglądają rewelacyjnie. Odżywka wchłania się po nałożeniu (nadmiar można usunąć chusteczką, ale ja wolę dodatkowo wmasować ją w płytkę i skórki wokół paznokci) Znajdziesz ją tu - http://sklepnaturalny.pl/bio-kuracja-do-paznokci-10ml.html