Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruda inka

Jakie liceum w Warszawie wybrać?

Polecane posty

Gość ruda inka

Od września pójdę do drugiej klasy liceum i (niestety) muszę się przenieść. Warszawy nie znam (szczególnie jeśli chodzi o edukację), więc proszę Was o pomoc. Jakie liceum (najlepiej z trzecim rozszerzeniem do wyboru) wybrać? Zależy mi na klasach humanistycznych. Na razie mam na oku XXIV LO im. C. K. Norwida, co o nim myślicie? Jakie były progi punktowe w ubiegłym roku szkolnym? Aktualnie chodzę do jednego z najlepszych liceów w moim mieście, ale chciałabym odrobinę zniżyć poziom (skończyłam gimnazjum z 149 pkt). No i dojazdy do szkoły mają duże znaczenie. Zależy mi na Woli, Bemowie i okolicach.

Gość gość
a jezykowe liceum znacie jakies?

Gość gość
Klasy językowe są na pewno w Niepublicznym Liceum Ogólnokształcącym nr 6 przy ul. Bacha . Wiem, bo moja chrześnicaa tam chodzi. Wiem, że uczy się dobrze i szkołę sobie chwali, bo jest tam wysoki poziom a jej zależy właśnie na dostaniu się na dobrą uczelnie, więc się przykłada.

Gość Nanankka
Dnia 29.09.2018 o 12:01, Gość gość napisał:

Klasy językowe są na pewno w Niepublicznym Liceum Ogólnokształcącym nr 6 przy ul. Bacha . Wiem, bo moja chrześnicaa tam chodzi. Wiem, że uczy się dobrze i szkołę sobie chwali, bo jest tam wysoki poziom a jej zależy właśnie na dostaniu się na dobrą uczelnie, więc się przykłada.

To liceum jest naprawdę świetne! Przygotowanie do matury jest konkretne!!!!! Bardzo cieszę się, ze wybrałam właśnie je 🙂