Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy żłobek to samo zło ??? Jestem wyrodną matką ?

Polecane posty

Gość gość
Tu autorka . Jak dziecko będzie płakało , często chorowało to wiadomo zostanę z nim w domu , na siłę nie będę ciągać . Boli mnie tylko to , że taki człowiek z dupcią siedzi nic nie robi ,wszystko podane na tacy i mi wmawia , że jestem złą matką bo dziecko do żłobka posyłam , podczas gdy ja haruję i sama sobie ze wszystkim radzę .

Gość gość
dzieci ktore Ida do zlobka z regoly choruja. Jak dziecko nie odchoruje w zlobku to bedzie chorowac pozniej w przedszkolu. Moj mlody caly rok chodzil ze smarami do Brody, als pozniej juz bylo OK. Poza tym mozesz rownie dobrze trafic zarwno na kiepski zlobek jak i na kiepska opiekunke . Zlobek za to latwiej zweryfikowac. Nie przejmuj sie znajoma i jej gadaniem. Napewno jest zazdrosna, jej facet tez jej pewnie przebakuje, zeby czegos poszukala, skoro przyszlosc w ich firmier jest niepewna.

Gość gość
Również ciekawe artykuły można znaleźć na stronach Zobacz całość: 7 grzechów głównych niani www.warszawaniania.pl Jak zostać dobrą opiekunką do dziecka ? www.warszawaopiekunka.pl Czym kierować się przy wyborze niani dla dziecka? www.nianiapraca.pl Opiekunka na wakacje www.krakowopiekunka.pl Szukając niani – sprecyzuj swoje oczekiwania www.opiekunkadodzieckakrakow.pl Opiekunka do dziecka, babcia czy przedszkole? www.opiekunkadodzieckapoznan.pl Niania z zamieszkaniem we Wrocławiu www.opiekunkiwroclaw.pl Chcesz wrócić do pracy po urlopie macierzyńskim? www.opiekunkalodz.pl Jak wybrać odpowiednią opiekunkę www.opiekunkalublin.pl

Gość gość
widzę że temat stary ale odpowiem na niego bo cały czas aktualny ;) moje dziecko poszło do żłobka mając rok i trzy miesiące - niestety musiałam wrócić do pracy, innej opcji nie było. ale żłobek w naszym przypadku to w większości same dobro - dziecko bardzo dobrze się w nim czuj****ardzo lubi do niego chodzić, bawić się tam, lubi tamtejsze jedzenie :) jesteśmy z mężem zadowoleni że do niego uczęszcza :)