Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mogę już znieść tych upałów

Polecane posty

Gość gość

po prostu nie jestem w stanie funkcjonować. Zajrzałam dziś na prognoze w nadziei że będzie jakaś burza a tu szok. Co najmniej tydzień tak ma być!

Gość gość
Jestem w 33. tygodniu ciazy. Ledwo zyje.

Gość gość
Współczuję. Ja dziś funkcjonuję już lepiej, ale w zeszłym tygodniu, jak narastały do apogeum mało nie padłam.

Gość gość
Trzeba było sobie kupić chociaż klimatyzator z rurą taki przenosny. Mam w sypialni i mam do spania 20,5 stopnia -tak jak lubie. Nie inwestowaliśmy w klime typu split bo sie wyprowadzamy w październiku do nowego domu i tam założymy taką klime. Koszt tej przenośnej to 1200zł (electroluxa) i żyje normalnie. W wiadomościach mówili że do 2020 roku takie fale upałów mają byc częstsze i dłuższe 2 razy.Dlatego ja inwestuje w klime:P

Gość gość
ja jestem w 40 tc i też mam dość.

Gość gość
U mnie dzisiaj lało na szczęście, bo ja też nie znoszę takiej pogody :/

Gość gość
ta w wiadomoscia mowia:D pogody na dwa dni do przodu nie potrafia przewidziec, a wiedza co w 2020 bedzie pff

Gość gość
W zimie będziemy za taką pogodą tęsknić .

Gość gość
tu narzekają a w rzeczywistości są nie do z***bania, rodzą po kilkoro dzieci i zapieprzają latami i jest dobrze, także nie wierze w to wasze narzekanie, jak wam tak żel to po cholerę decydujecie się na ciąże, dzieci.

Gość gość
ja nie z tych o których piszesz, ja sobie z niczym nie radzę, a dziecko mam tylko jedno. Za to niedawno na basenie przyglądałam się jednej babce i ona tam czworo dzieci miała. Ja bym w życiu nie dała rady bo mam słaby organizm, problemy z żyłami które w upał mi puchną i jestem wtedy jeszcze bardziej podirytowana, nie moge sie na niczym skupić. Ale ja jestem wątłej budowy a tam to była taka herszt babka większa od swojego męża

Gość gość
a ja znam własnie takie niby chucherka, mają po 4-8 dzieci, także też nie wierze w te ochy, achy co niektórych kobiet, jak widzę czy w rozmowie dowiaduję się, że mają więcej jak dwoje dzieci to są dla mnie kobiety nie do z***bania i kończę z nimi rozmowę, bo z idiotkami nie umiem rozmawiać.

Gość gość
Kocham zimę i śnieg. I nigdy w życiu nie będę tęsknić za tym afrykańskim upałem ;)

Gość gość
Ja także nie będę tęsknić za upałami - dla mnie zima to najlepsza pora roku :)

Gość gość
to wypieprz na syberię

Gość gość
upały niszczą lato :( te upalne dni są tylko do "przetrwania" nie można normalnie nic robić tylko sie zdycha, a potem koniec sierpnia i jesień ;(

Gość gość
A ty wypieprz do Afryki, będziesz mieć upały cały rok.

Gość gość
ludzie na wsi zapieprzają w polu i żyją a tu damule, jak z facetem idą do łóżka i się nie pocą a jeszcze do tego biorą do mordy , a tu proszę, trochę ciepło i już się mało nie rozlecą.

Gość gość
Mordę to ma krowa, prostaczko.

Gość gość
No, mojego sąsiada z pola zabrało pogotowie - udar. Tak właśnie ludzie pracujący w polu (i w ogóle na dworze) "żyją" w takie upały. Gratuluję wyobraźni.

Gość gość
jak się bierze wuja to nie buzia tylko śmierdząca morda albo ryj, bo wybacz na samą myśl chce mi się już rzygać

Gość gość
To co ty sobie pakujesz do "mordy" to już nie moja sprawa, nie musisz tego wywlekać na publicznym forum, w temacie kompletnie z tym niezwiązanym.

Gość gość
Wypad z tym spamem. Ja tez mam dość upałów. W pracy mam klimę, ale w domu jest okropnie. Najgorsze jest to, że również w nocy jest gorąco i trudno spać. Staram sie normalnie funkcjonować, ale kiedy wieczorem kończę ćwiczyć, to pot leje sie ze mnie strumieniami, a podłogę trzeba wycierać. :o