Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gardzę niesamowicie ludźmi którzy podążają za modą...

Polecane posty

Gość gość

kobiety wiodą w tym prym, ale faceci tez nie są lepsi, ubierają się tak by przypodobac sie kobietom, nie mają wlasnej stylu, pytają kobiet co im sie podpba i jak facet powinien sie ubierac, jestescie beznadziejny, socjodarwinizm to tragedia XXI wieku :(

Gość gość
Zgadzam sie z toba, uwielbiam osoby idace pod prad :D szkoda, ze nieco mnie oniesmielaja.. Ja sama wtapiam sie w tlum, mam swoj styl, ale nie jakis wyszukany

Gość gość
podobac sie płci przeciwnej to natura, nie tylko ludzie sie stroją, gardzisz biologią?

Gość gość
gardzisz biologią? x tak, mamy XXI wiek, ludzkość powina zaczać myslec mózgiem a nie penisem i macicą, no ale tacy jak ja są w mniejszosci, mamy rzekomo demokracje, rządy hien nad osłami, seks, narkotyki, smartfony, konsumpcja i kopulacja :(

Gość gość
bez kopulacji ludzkosc wyginie, sam mozg nie da rady:)

Gość gość
A gardź sobie ile chcesz,kogo to obchodzi:-P

Gość gość
19:11 w sumie zgodze sie z toba, mam wrazenie, ze ludzie bardzo malo czasu poswiecaja na refleksje, na zastanowienie sie, jaki sens ma to, co robia... Tylko zabawa i zabawa, a tacy jak ja sa postrzegani jako nudni ludzie, odsuwani na bok, przychodza do mnie tylko wtedy, gdy czegos potrzebuja.

Gość gość
Oryginalny ubior to tez informacja zwrotna, ze ktos jest indywidualista i jest odwazny w wyrazaniu siebie, to nie jest pociagajace dla plci przeciwnej? Sprowadzacie ubior do bardzo prostych schematow - idac takim tokiem myslenia kobieta w dzinsach i koszulce bez dekoltu jest aseksualna. Ale kto normalny podnieca sie tylko ubiorem i tym co on odslania, a nie sama osoba? To juz bylaby fetyszyzacja (zdolnosc do osiagania satysfakcji seksualnej tylko przy scisle okreslonych warunkach)

Gość gość
jaką modą ? 90 % ludzi na ulicach wyglada jak kupa gów/na

Gość gość
Dokładnie,większość ludzi łazi po ulicach i straszy swoim wyglądem:-)Często do tego jeszcze śmierdzi:-P

Gość gość
a nie pomyslałes/as, ze wiekszosc ludzi po prostu kupuje to co jest w sklepie (czyli ciuchy jakie sa akurat w miare modne)? Ten co chce miec wlasny styl musi własnie wiecej uwagi poswiecac swojemu wyglądowi.