Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laleczka16

Czy to ciąża?

Polecane posty

Gość Laleczka16

Witajcie, ostatnio bardzo się stresuje ponieważ obawiam się, że mogę być w ciąży.. Kochałam się z chłopakiem 23 lipca. Od tamtej pory cały czas boje się ze jestem w ciąży... Na początku jadłam strasznie dużo, byłam cały czas głodna. Dodatkowo nic innego bym nie robiła tylko spala. Ale nie robiłam żadnego testu ponieważ czekałam na okres. 10 sierpnia dostałam okresu. Tylko na początku bolał mnie trochę brzuch a potem już nic. Okres.. Hmm mniej obfity niż zawsze i dodam że dziś jest 2 dzień okresu a ja mam go bardzo mało.. Jeszcze do tego wszystkiego co zjadłam to od razu miałam brzuch jakbym była w 3 miesiącu ciąży.. Brzuch Mi dziwnie pulsuje. Czasem pobolewaja mnie jajniki. Dziś położyłam się spać o 16 obudziłam się o 20 i nie mogę nic zjeść bo czuję, że jest mi niedobrze. Na nic nie mam ochoty... Dodatkowo jak wstałam to miałam katar ale jedno wydmuchanie nosa wystarczyło. Co do wagi to schudłam 1 kg... Czy to może być ciąża czy może jakaś choroba? Błagam pomóżcie...

Gość gość
Jak mi podasz datę urodzenia i imię to ci tarota postawię.

Gość Laleczka16
Proszę o poważne odpowiedzi..

Gość gość
Jak miałaś katar i jedno wydmuchanie nosa wystarczyło, to na bank ciąża. To jeden z pierwszych objawów!

Gość gość
Ani ciąża ani choroba.

Gość Laleczka16
To co to może być?

Gość Laleczka16
To co to może być?