Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Annazaczka

Zegar wklejony w walizkę retro na prezent ślubny?

Polecane posty

Chcę wręczyć znajomym drobny prezent na ich ślubie, a w nim umieścić zdjęcia. Z racji iż mają w domu wszystko w stylu retro postanowiłam wręczyć coś takiego. Co o tym sądzicie ? Zdjęcie zegara: http://spplthumb.blob.core.windows.net/540x405/f7/85/2d/zegar-na-prezent-retro-shabby-chic-vintage-aluro-tarnow-138803617.jpg To co kocham i lubie robić http://zaczarowanachwila.pl

Gość gość
Fajne :) aczkolwiek młodzi wolą teraz pieniądze. Taka prawda

Gość gość
Zegar ok, ale niekoniecznie musi się spodobać, zawsze jest ryzyko że trafi gdzieś tam na strych razem z porcelanowymi filiżankami w różyczki od cioci Krysi. Żeby komuś urządzać mieszkanie, trzeba go dobrze znać, wiedzieć co mu się podoba, czy ma miejsce na nowe gadżety i czy je lubi, najlepiej pytać wprost co by się przydało. Ewentualnie kupować coś o czym wiemy że młodym się podoba, bo wspomnieli przy jakiejś okazji. Sama dostałam skrzyneczkę na herbatę i dwa kubki do tego- fajne i miłe, ale też 3 komplety zastawy do kawy- ani kawy nie pijemy, ani filiżanek nie używamy kompletnie, nie mówiąc już o tym że wszystko z innej parafii i niekoniecznie pod nasz gust. Dostaliśmy też piękny komplet pościeli, tyle że nie na wymiar naszej kołdry... A zegar mimo że przyjemny, u mnie również nie sprawdziłby się zupełnie, ani nie mamy miejsca, ani po prostu nie trzymamy w domu zegarów, kalendarzy itd.

Gość gość
to, że się tobie podoba autorko to nie znaczy, że młodym się będzie podobał! no, ale po co w kopertę wkładać 500 zł jak można opękać zegarem za 100!

Gość gość
znalazłam ten zegar - dwie stówy kosztuje tanio się chciałaś zabawić autorko

Gość gość
Zegara nie daję się na ślub. Liczy godziny do rozwodu.

Możesz dać taki zegar Młodym, jeśli znasz ich gust i wiesz, że będzie on pasował do wystroju ich mieszkania :) Poza tym prezent nie jest zapłatą za pobyt na weselu, dwieście złotych też piechotą nie chodzi.

Gość gość
i znowu chciwe panny młode :O

Gość gość
żałosne pomysły, w inny sposób swojego zubożenia nie możesz pokazać?