Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość Ivetta

Straciłam dziewictwo z kobietą

Polecane posty

Gość gość Ivetta

Powinnam żałować, że jednak nie z mężczyzną?

Gość gość
Nie. Wszystko w porządku :)

Gość gość
Nie pytaj innych czy masz żałować tylko zastanów się teraz co czujesz czy jest Ci przykro czy nie. A jest Ci przykro?

Gość gość Ivetta
Trochę tak.

Gość gość
zazdroszczę...

Gość gość Ivetta
Komu zazdrościsz? Chyba tylko jej...

Gość gość
Ale zastanów sie czy jest Ci przykro, że straciłaś dziewictwo czy w ogóle, że zdecydowałaś się na stosunek z kobietą. Ile masz lat?

Gość gość
No to się ciesz :) ja też bym chciała :)

Gość gość
ja tez wolalabym z kobieta.... mialabym poczucie bardziej kontroli, wtedy bym przerzucila sie na facetow albo co

Gość gość
Ja również zazdroszczę... jestem kilka lat po ślubie, sex z mężem jest beznadziejny... marzy mi się z kobietą... może kiedyś ...

Gość gość
Opisz jak do tego doszło bo jesteś strasznie oszczędna w wyznaniach. To się stało u niej czy u ciebie? Ona jest lesbijką? Ty też jesteś lesbijką?

Gość gość
a chcesz drugi raz stracić ? Asia

Gość gość
Asiu ja bym chciała, pierwszy raz...

Gość gość
Gościu to możemy się umówić ;) Asia

Gość gość
Asia a skąd jesteś? tzn z jakiego województwa? Masz już doświadczenie z kobietami? Ile masz lat? jesteś mężatką?

Gość gość Ivetta
U niej. Ona jest lesbijką na pewno. Ja nie wiem czy jestem bo to był mój pierwszy stosunek. Zaprosiła mnie do siebie. To nie była jakaś randka. Ona jest znacznie starsza ale koleżankujemy się od dawna, bo ona kiedyś robiła któryś tam z kolei fakultet na mojej uczelni. Kiedy do niej jechałam nie sądziłam, że będziemy się kochać. Nie wiem czy to zaplanowała czy po prostu obie uległyśmy jakiemuś nastrojowi chwili. Wyszłyśmy na spacer dopiero wieczorem, bo wcześniej w dzień był taki żar, że niepodobna było nosa za drzwi wystawić. Zresztą sami wiecie. Wstąpiłyśmy też do pubu i ona zamówiła drinki. Ja początkowo wzbraniałam się przed piciem, przecież byłam samochodem. W końcu jednak uległam, bo powtarzała, bym się nie przejmowała, że mogę przenocować u niej i że rano pojadę sobie prosto do pracy. Zgodziłam się. Wróciłyśmy po północy do jej mieszkania. Pierwsza wzięłam prysznic, a ona w tym czasie ścielała łóżko. Kiedy wyszłam okręcona w sam ręcznik nie zdziwiło mnie, że będziemy spać na jednym łóżku, bo doskonale wiedziałam, że drugiego po prostu nie ma. Zdziwiło mnie natomiast, kiedy ona po swoim prysznicu wyszła z łazienki bez żadnego ręcznika. Wyszła naga. I praktycznie od razu przystąpiła do rzeczy. Nie pytała mnie o zgodę. Nie pytała czy mam ochotę na jkakieś pieszczoty, czy coś. Nie pytała, czy w ogóle tego chcę. Podeszła, nakryła mi usta pocałunkiem, odwiązała ręcznik i... Dalej wiadomo. Nie wiem czemu jej nie powstrzymałam. Przecież wystarczyłoby jedno słowo. Może po alkoholu hamulce przestały mi działać? Może chciałam już uprawiać seks tylko dotąd żaden mężczyzna nie zakręcił się koło mnie? A może to była zwykła ciekawość. Nie wiem. Nie przypuszczałam, że kiedykolwiek dane mi będzie zrobić to z kobietą, a już na pewno, że tak będzie wyglądał mój dziewiczy stosunek. Dziewiczy... Dziewictwo, ile cię trzeba cenić ten tylko się dowie, kto cię stracił. Teraz już nie mam dziewictwa. Jest mi jakoś głupio z tego powodu. Niby było przyjemnie ale gdybym mogła cofnąć czas, to chyba bym nie pojechała wcale do niej.

Gość gość
ja Wawka, mam sporę dośw :) stan wolny :) ASia

Gość gość
aa mam 27 lat, Lvetta nie chce być chamska , ale moim zdanie ona Cię wykorzystała , Ty młoda po % .. no ona starsza uwiodła Cię ... Asia

Gość gość
Nie miej złudzeń że to przypadki! Lesby są bardzo przebiegłe! Oczywiście że wszystko to zaplanowała i to już w momencie zamwiania wódki doskonale wiedziała dlaczego nie chce byś wracała i co będzie z Toba robić! Zrób sobie teraz badania weneryczne bo jak do innych dziewczyn się też tak dobiera to możesz mieć teraz grzybicznego gościa w pochwie.

Gość gość
Opis spotkania bez bledow, styl pisania tez... oj... oj... Moze sie myle ale czyzbym wyczywala PROWOKATORA? ;)

Gość gość
prowo jak nic! a niby czym cie pozbawila blony dziewiczej? Palcem?

Gość gość Ivetta
Oczywiście, że palcem! A Ty myślałam, że czym? Trzonkiem od przepychaczki sedesowej? x gość dziś Opis spotkania bez bledow, styl pisania tez... oj... oj... Moze sie myle ale czyzbym wyczywala PROWOKATORA? ;) x Oczywiście, że to ja - PROWOKATOR :D Strach już coś dłużej napisać bo zaraz zostanę rozpoznany. A tak się fajnie zaczynało. Już tyle pekikanen złapanych i nagle jeden dłuższy tekścik i wszystko pryska :( Przez Was aby nie zostać rozpoznanym muszę celowo obniżać poziom pisarski jak chociażby w tym prowo o sikaniu: x http://f.kafeteria.pl/temat/f8/naprawde-sikanie-tak-was-podnieca-p_6309977 x Miałem się nie zdradzać ale to pokażę Wam jak tragicznie obniżam poziom. Aż szkoda... x PROWOKATOR

Gość gość
Obecnie większość kobiet decyduje się na przeżycie swojego pierwszego razu z kobietą. Tak jest lepiej.

Gość gość
A co tak sie w kobiety stale wcielasz ? Czyżby ukryte ciągotki trans?