Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Petting a ciąża

Polecane posty

Gość gość

Witajcie dziewczyny. Wiem że były już takie tematy ale no cóż, jeden więcej nie zaszkodzi. W poprzednim cyklu wzięłam tabletkę ellaone. Jest to antykoncepcja awaryjna bo prezerwatywa zawiodla. Rozregulowala mi organizm, okresu dostałam o 4 dni za Wcześnie. 10 dnia kolejnego cyklu uprawialam petting. Wzięłam penisa chłopaka do ust raz (nie było preejakulaatu ani wytrysku). Następnie on włożył swój palec do moich ust a Później we mnie na dosłownie sekundę. Chłopak miał wytrys później ale nie dotykał mnie. 15 dc miałam normalna owulacje a później dni niepłodne. Szyjka była nisko i zamknięta. 21 dc szyjka poszła w górę i tak jakby się otworzyła. Czy może być to spowodowane zbliżającym się okresem, rozregulowaniem cyklu czy raczej niemożliwa ciaza? Proszę o opinie

Gość gość
Dodam że teraz występuje śluz płodny, tak jakby Poziom estrogenów wzrósł. Miałam tak przed okresem. Jednak szyjka mnie niepokoi

Gość gość
jeśli masz jakieś wątpliwości co do fazy cyklu to kup sobie jakieś urządzenie które pomoże Ci je rozwiać. dobre i niedrogie są mikroskopy owulacyjne. Bardzo popularna jest afrodyta.